Ce poţi face de Valentine‘s Day la Cluj: să câştigi premii pentru perechea ta, pedalând pe bicicletă şi să te căsătoreşti pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Îndrăgostiţilor  FOTO: arhiva Adevărul
Ziua Îndrăgostiţilor  FOTO: arhiva Adevărul

Căsătorii de o zi, tombole pentru weekenduri la spa şi sejururi la Veneţia, dar şi jocuri de evadare organizate într-o pivniţă din Cluj. Acestea sunt cele mai interesante oferte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Sentimente mărturisite prin pedalat. Clujenii au ocazia să-şi răsfeţe perechea la spa şi să câştige 10 weekend-uri romantice. Prin competiţia „Love Ride“, care are loc între 9 şi 14 februarie, între orele 17.00 şi 20.00, la Iulius Mall, curioşii pot pedala pentru premii timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat la intrarea principală din mall. Clienţii curajoşi vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg 5 km vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, pentru 10 km - voucher de cumpărături în valoare de 50 lei, pentru 15 km - un abonament pentru o lună.

Îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 25 km vor fi premiaţi cu vouchere în valoare de 300 lei.
De Ziua Îndrăgostiţilor, primii zece care au parcurs cele mai mari distanţe în perioada campaniei, vor merge într-un weekend romantic la SunGarden Golf & SPA Resort, alături de jumătatea lor. Înscrierile se pot face la Centrul Info.

Adrenalină în doi. Amatorii de jocuri pline de adrenalină pot opta să-şi surprindă perechea printr-o seară la ParaPark, un local unde se organizează un joc de evadare din pivniţă. Evenimentul dedicat Zilei Îndrăgostiţilor se organizează în intervalul 11 şi 15 februarie. Fiecare echipă, formată din cupluri poate evada la preţ promoţional. La rezervare folosiţi codul ParaPass „Love2+” şi preţul va fi 90 RON/echipă. În cazul în care la joc vor s[ participle doar el şi ea, la rezervare trebuie folosit codul ParaPass „Love1”, iar preţul este 70 RON/echipă. Rezervări se pot face la 0752.547.882.

O căsătorie de o zi îţi poate aduce un sejur în Italia. Un mall din Cluj, Polus Center, organizează în perioada 13-15 februarie, căsătorii de o zi. Cuplurile îndrăgostite vor primi cadou un certificat de căsătorie, o fotografie ce va marca acest moment special şi un talon de tombolă pentru un sejur la Veneţia.

„Ofiţerul de stare civilă” îi aşteaptă pe îndrăgostiţi la Polus, după următorul program:
Vineri, 13 februarie, între orele 17.00-21.00
Sâmbătă, 14 februarie, între orele 12.00-21.00
Duminică, 15 februarie, între orele 12.00-21.00.

Zilele filmului de dragoste la Cinema Mărăşti. Clujenii pot vedea gratis filme romantice la Cinema Mărăşti. Ideea aparţine celor de la Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca, Centrul Cultural Rus Cluj şi Institutul Francez Cluj. Programul este următorul:
Vineri, 13 februarie, ora 17.00, „Răutăciosul adolescent“, în regia lui Gheorghe Vitanidis
Sâmbătă, 14 februarie, ora 17.00, „Gară pentru doi“, în regia lui Eldar Ryazanov
Duminică, 15 februarie, ora 17.00, Umbrelele din Cherbourg, în regia lui Jacques Demy

Mai puteţi citi:

Valentines Day 2015. Un cadou subtil pentru îndrăgostiţii din Timişoara: "50 de umbre ale lui Gray"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite