Ce facem de Ziua Îndrăgostiţilor în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 14 februarie, românii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, iar Bucureştiul se transformă în zilele următoare într-un tărâm romatic. „Adevărul“ vă prezintă câteva locuri în care puteţi merge de Ziua Îndrăgostiţilor.

În următoarele zile, Bucureştiul se transformă într-un tărâm al romatismului, la tot pasul găsindu-se dulciuri în formă de inimioare. De asemenea, restaurantele şi cafenelele din oraş se pregătesc de sărbătoare, iar atmosfera va fi una cu adevărat romantică.

Meniuri romatice

Un loc în care bucureştenii îşi pot petrece Ziua Îndrăgostiţilor este restaurantul Papion din nordul Capitalei. Aici, cei care vor să se distreze într-un decor romantic se pot bucura de o atmosferă animată de DJ Alex.

Fiecare cuplu care decide să sărbătorească în acest restaurant trebuie să scoată din buzunar 160 de lei, având la dispoziţie un meniu atractiv, printre care se numără raţă cu ceapă caramelizată şi coacăzee roşii. Şi Berăria H este un loc potrivit pentru o zi a îndrăgostiţilor de neuitat. Sâmbătă va concerta Florin Chilian, la ora 21.00, iar preţul unui bilet de intrare costă 35 de lei. 

Black Jack Pub din centrul Capitalei organizează o seară specială pentru îndrăgostiţii care vor să se distreze şi să petreacă momente de neuitat. Reprezentanţii pub-ului au anunţat că vor avea oferte de nerefuzat pentru cei care le vor trece pragul. Spre exemplu, vă puteţi bucura de două băuturi Love potion la preţ de una. De asemenea, veţi avea de unde să alegeţi deserturi delicioase la preţuri reduse. 

Târg de cadouri romantice

Pe lângă ofertele irezistibile ale restaurantelor şi pub-urilor din Bucureşti, în acest weekend puteţi trece pragul şi târgurilor romantice. În The Vintage Pub va avea loc un târg dedicat Zilei Îndrăgostiţilor de unde puteţi cumpăra jucării, obiecte vestimentare, bijuterii sau accesorii. Intrarea este liberă. 

Pe aceeaşi temă:

De unde cumpărăm mărţişoare primăvara aceasta

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite