Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite, a murit la numai 39 de ani. Clinica unde el a lucrat ca stomatolog, precum și apropiații au făcut anunțul trist. Tânărul a murit subit acasă.

Medicul Iulian Juncănaru a murit la 39 de ani FOTO Facebook I.J.
Medicul Iulian Juncănaru a murit la 39 de ani FOTO Facebook I.J.

"Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezenmtanții clinicii la care lucra medicul.

Se pare că Iulian Juncănaru a fost găsit fără viață în propria locuință, probabil după un stop cardio-respirator.

A muncit din greu să ajungă medic

 Iulian Juncănaru a participat la Chefi la cuțite în anul 2020 și i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât și cu povestea sa de viață. El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni  medic, pentru că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020, conform a1.ro.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite