Moarte groaznică pentru un student după ce a fost mușcat de un păianjen. Ce au observat paramedicii

0
Publicat:

Harry Bolton, 19 ani, un student promițător la Universitatea din Hull, a fost găsit mort în complexul de locuințe studențești, după ce cu patru zile mai devreme se plânsese de o mușcătură de păianjen.

Studentul englez a fost mușcat de paianjen
Studentul englez a fost mușcat de paianjen

Un student promițător, în vârstă de 19 ani, a fost găsit mort în casă cu o rană de mărimea unei monede de o liră sterlină, după ce s-a plâns că a fost mușcat de un păianjen, potrivit unei anchete.

Harry Bolton, în vârstă de 19 ani, aflat în al doilea an la Universitatea din Hull, a murit în locuința sa, după ce începuse să se simtă rău cu patru zile înainte, în urma unei presupuse mușcături de păianjen, potrivit mirror.co.uk.

Un coleg de apartament a devenit îngrijorat după ce nu a primit un răspuns la un mesaj și când nu a primit niciun răspuns după ce a bătut la ușă, pe 7 octombrie anul trecut, a fost chemată paza domeniului unde locuia și ușa a fost spartă.

Când a fost aprinsă lumina în cameră, Harry zăcea întins pe spate în pat, cu ochii și gura deschisă. Era rece, iar colegii săi de apartament și membrul echipei de securitate au observat că nu-și mișca pieptul.

Serviciile de urgență au fost chemate și, în timp ce îl verificau, paramedicii au observat o rană mare și deschisă pe spatele lui Harry, care părea infectată. Ei au confirmat că nu respira și că nu existau bătăi ale inimii, iar acesta a fost declarat mort.

Harry se plânsese că a fost mușcat de un păianjen

Cu patru zile mai devreme, Harry îi spusese unui prieten că fusese mușcat de un păianjen pe spate și că nu se simțea bine, iar acesta l-a sfătuit să se ducă la Urgențe pentru a fi consultat medical..

Harry a mers la Hull Royal Infirmary la ora 21.40 în acea seară, cu temperatură și ritm cardiac ridicat. I-a fost luată o probă de sânge, dar nu a fost detectat nimic de mare risc - un test de sânge CRP a arătat un nivel de 54, ceea ce indica existența unei inflamații.

Ben Rayer, consultant A&E la Infirmeria Regală din Hull, a declarat în fața instanței că acest lucru nu ar fi fost semnalat de către laboratoare ca fiind o chestiune de risc imediat.

Harry i-a spus unui membru al personalului spitalului că se va întoarce acasă la pat și că a doua zi se va duce singur la un centru de consultații fără programare. În dimineața următoare a fost ultima dată când Harry a fost văzut de colegii săi de apartament.

Alte persoane din complexul de locuințe studențești raportaseră anterior o infestare cu păianjeni, a declarat anchetatorul.

Un alt coleg de apartament, Kacper-Krysztof Zydron, a depus mărturie în instanță despre o mușcătură similară pe care a primit-o pe gât în august 2021.

El a spus că inițial a început prin a "durea puțin", dar peste câteva zile a fost atât de rău încât nu și-a putut mișca gâtul și a mers la Urgențe, unde i s-a spus să ia paracetamol.

Se presupune că nu a funcționat și, după ce le-a spus părinților săi despre asta, aceștia l-au ajutat să elimine puroiul din infecție. Kacper a spus că acest lucru a ajutat la ameliorarea durerii și apoi și-a sunat medicul de familie, care i-a dat antibiotice care au eliminat infecția.

El a trimis un e-mail către Ashcourt Student Housing cu privire la o problemă cu păianjenii, atașând o imagine a unui păianjen pe care îl văzuse și care părea a fi un păianjen de casă obișnuit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite