O decepție în dragoste ar fi motivul sinuciderii fiului procurorului din Constanța: „Am vrut să iubesc“

0
Publicat:

Adrian Petrică Niță, de profesie executor judecătoresc, s-a împușcat duminică la prânz cu arma tatălui său, procurorul Teodor Niță.

Mormântul lui Adrian Petrică Niță FOTO: M.I.
Mormântul lui Adrian Petrică Niță FOTO: M.I.

Anchetorii scot la iveală noi detalii în cazul bărbatului care s-a împușcat cu arma tatăului său la Constanța.

Adrian Petrică Nițu și-ar fi premeditat moartea, după ce acesta a lăsat un mesaj cutremurător adresat tatălui său.

În biletul de adio, acesta i-ar fi povestit tatălui că o dragoste neîmplinită din trecutul său nu-i dă pace.

"Nu vreau să fiu rău, nu vreau sa fiu nemernic, am vrut doar să iubesc", este o parte din mesajul de adio lăsat tatălui său înainte de a sparge cutia în care se afla arma cu care s-a împușcat în apartamentul său, potrivit observatornews.ro.

După ce a primit mesajul, tatăl său a plecat de urgență spre locuința fiului, sperând că va putea ajunge înainte de gestul fatal, însă era prea târziu.

Disperat, a sunat la 112. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului l-a găsit pe tânărul în vârstă de 31 de ani  în viață și medicii au început imediat manevrele de resuscitare, după care l-au intubat, ventilat mecanic și transportat la urgența Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

„Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la fața locului s-au deplasat două autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital“, conform unui comunicat de presă al IPJ.   

 Medicii spun că glonțul a intrat și a ieșit din craniu. După câteva ore, a fost declarat decesul. 

Tânărul era căsătorit și peste câteva luni urma să devină tată.

Petrică Adrian Niță, fiul procurorului Teodor Niță, a fost înmormântat rapid, luni, la prânz, în Cimitirul Central din Constanța. În aceeași groapă își doarme somnul de veci și sora sa, Sânziana.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite