Decizia definitivă a instanței în procesul „eclerului la tavă”. Jamila: „Au fost cinci ani în care...”

0
Publicat:

După aproape patru ani de luptă în instanță, războiul dintre două dintre cele mai renumite bloggerițe autohtone, din domeniul, Geanina Staicu-Avram (cunoscută ca Jamila) și Laura Laurențiu, a ajuns la final.

Jamila și Laura Laurențiu FOTO Colaj YouTube
Jamila și Laura Laurențiu FOTO Colaj YouTube

Judecătorii au dat verdictul, stabilind că Jamila este cea care a furat rețeta. Acum, ea este obligată să achite cheltuielile de judecată.

În urma deciziei instanței, celebra bucătăreasă Jamila a fost obligată să plătească și despăgubiri în valoare de 10.000 de lei. Într-un gest neașteptat, Jamila și-a exprimat dezamăgirea și neîncrederea în sistemul legal, publicând un videoclip în care a explicat de ce nu crede că a furat rețeta și a oferit detalii despre conflictul dintre ea și colega sa de breaslă.

Jamila neagă, în continuare, acuzațiile

În videoclipul postat, Jamila a declarat: Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Este un moment foarte greu pentru mine. Încerc din răsputeri să nu plâng. Au fost cinci ani în care nu am putut să vorbesc despre acest subiect pentru că încă se judeca acest proces pentru care mă blamează toată lumea.

Totodată, Jamila a negat acuzațiile de furt de rețete, susținând că nu există drept de autor pentru rețete și că este periculos să se aducă astfel de acuzații în industria culinară.

Conflictul a început în mai 2019, când Jamila a publicat pe canalul său de YouTube o rețetă de ecler la tavă.

Laura Laurențiu a făcut o plângere, afirmând că rețeta încalcă drepturile sale de autor, declanșând astfel o serie de procese în instanță. Bucătăreasa a mers în instanță, unde a afirmat că imaginea și onoarea ei în fața fanilor și partenerilor au avut de suferit, cerând despăgubiri de (...)

Citește continuarea pe Click.ro

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite