Secretul ciorbei care ia mahmureala cu mâna. La ce trebui să fii atent pentru ca preparatul să fie delicios

0
Publicat:

Ciorba de burtă, considerată un leac natural pentru mahmureala de după Revelion, are un gust aparte și este un preparat popular din bucătăria românească. Cu toate acestea, chiar și gospodinele iscusite pot da greș. Iată la ce trebuie să fii atentă.

Ciorba de burta
Ciorba de burtă FOTO Shutterstock (Arhivă)

Cunoscuta vloggeriță culinară Geanina Staicu-Avram, cunoscută drept Jamila, a dezvăluit secretul ciorbei de burtă. Delicioasa ciorbă este gata în jur de două ore.

De menționat este faptul că un rasol de calitate de vită va da o savoare aparte ciorbei de burtă și o consistență perfectă. În caz că nu știai deja, timpul de gătit este și el important. Lasă ingredientele să fiarbă încet pentru a permite osului de vită să elibereze toate aromele sale. Cu cât ciorba stă mai mult pe foc, cu atât va deveni mai gustoasă.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie: 

  • 500 g smântână 
  • 1,5 kg burtă de vită 
  • 2 bucăți rasol de vită 
  • Puțin gogoșar murat 
  • 5 linguri oțet 
  • O căpățână mare de usturoi 
  • O rădăcină de păstârnac 
  • O jumătate de rădăcină de țelină 
  • 6 gălbenușuri 
  • 4 morcovi  
  • 4 cepe 

Citește continuarea pe Click.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite