Război în bucătărie! Jamila îi răspunde fostului lider PSD: „De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jamila, celebră în mediul online pentru preparatele culinare pe care le face, nu se sperie de Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD s-a apucat și el de gătit în mediul online. Vlogerița nu se simte amenințată în niciun fel.

"De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete, toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nicio problemă cu asta, nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea. Nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea, toți avem dreptul să facem rețete.

Jamila îi urează lui Liviu Dragnea să devină faimos în mediul culinar FOTO Adevărul
Jamila îi urează lui Liviu Dragnea să devină faimos în mediul culinar FOTO Adevărul

Fiecare creator de conținut are publicul lui, nu este nicio problemă, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe YouTube", a transmis Jamila, conform antena3.ro

Ce a gătit la prima ediție politicianul

Liviu Dragnea, fost lider PSD și unul dintre cei mai puternici oameni din România înainte de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare, are o emisiune culinară pe canalul său de YouTube. La prima ediție, politicianul a gătit mâncare de fasole galbenă.

Fostul lider PSD a prezentat prima ediție a emisiunii pe care o găzduiește pe canalul său de YouTube, prezentând rețelele pe care le prepară drept ușoare, gustoase și sănătoase. Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Din postura de Președinte al PSD, funcție pe care a preluat-o în iulie 2015, și de cea de șef al Camerei Deputaților ( 2016), Liviu Dragnea a controlat Guvernul PSD-ALDE după alegerile din 2016, influențând chiar și schimbarea unor premieri.

Fostul șef al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu, însă, la scurt timp, cei doi au întrerupt colaborarea.  

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite