Răzbunarea unei românce în Mallorca. A spart în fiecare noapte, timp de 2 luni, gelateria în care lucrase

0
Publicat:

Ca să se răzbune pentru că fusese concediată, o româncă a spart în fiecare noapte, timp de 2 luni, o gelaterie renumită din Palma de Mallorca. Femeia a sustras bani din casa de marcat și de fiecare dată mânca înghețată.

Au spart gelateria în fiecare noapte, timp de 2 luni FOTO Ultima Hora
Au spart gelateria în fiecare noapte, timp de 2 luni FOTO Ultima Hora

La acest plan a luat parte și o fostă colegă, care fusese dată afară de la gelaterie. Conform publicației spaniole Ultima Hora, Poliția Națională a arestat o femeie de origine spaniolă și o româncă după ce au jefuit o cunoscută gelaterie din La Lonja, în Palma de Mallorca. Lovitura a fost dată în fiecare noapte, timp de două luni. Una dintre ele primise indemnizația de concediere în urmă cu zece zile, iar cealaltă lucrase și el acolo, fiind, de asemenea, concediată.

Au făcut o copie a cheii de la ușă

Ricardo Falcone, proprietarul gelateriei Rivareno, unul dintre cele mai vizitate din Palma, a explicat marți pentru Ultima Hora că femeile pătrundeau în interior noaptea, după ce localul era închis publicului. Acest lucru a fost posibil datorită unei copii a cheii de la ușă pe care au făcut-o înainte de a fi concediate. În unitate sunt camere de supraveghere, dar au fost verificate doar în timpul programului de lucru, așa că nu s-a știut că timp de două luni au intrat și au sustras sume mici de bani. La un moment dat, din greșeală, a fost vizionată o înregistrare, astfel ieșind la iveală spargerile repetate.

Pagubă consistentă

Se pare că cele 2 fete, ambele în vârstă de 23 de ani, ieșeau noaptea și se prefăceau că aleargă de-a lungul Paseo Maritimo, iar când au trecut prin fața gelateriei intrau rapid și furau mici sume din casă. Apoi mâncau înghețată și plecau. Așa s-a întâmplat timp de două luni până când au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere, iar patronul le-a întins o capcană. Într-una din serile trecute, acesta a anunțat poliția care le-a prins pe cele 2 în timp ce se aflau în gelaterie. Proprietarul spune că paguba este estimată între 10 și 15.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite