Jaf la o casă de vacanță din Rânca. Hoții au furat bunuri de aproape 30.000 de euro VIDEO

0
Publicat:

Patru bărbați sunt acuzați că pătruns într-o casă de vacanță din stațiunea Rânca, din județul Gorj, de unde au furat diferite bunuri în valoare de aproape 30.000 de euro. 

Proprietarul casei de vacanță, cu domiciliul în București, a sesizat Poliția, după ce a constatat că îi lipsesc mai multe bunuri, printre care panouri solare și acumulatori.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 18 august - 3 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în casa de vacanță a bărbatului, situată în Zona Turistică Montană Rânca, forțând ușa de acces și spărgând o fereastră, de unde ar fi sustras mai mulți acumulatori de la panouri fotovoltaice, electrocasnice, corpuri de iluminat și ustensile de bucătărie. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 28.000 de euro, nefiind recuperat în totalitate“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

image

Unul dintre suspecți a fost arestat preventiv

Polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Petroșani și municipiul Deva, județul Hunedoara. „Au fost identificați bănuiții, fiind vorba de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva, județul Hunedoara și comuna Prigoria, județul Gorj. În urma probatoriului administrat, la aceeași dată, cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării în totalitate a prejudiciului, sub supravegherea unității de parchet competente. La data de 11 septembrie, cel de-al patrulea bărbat de 33 de ani, din municipiul Petroșani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost prezentat instanței de judecată“, a mai comunicat Poliția Gorj.

Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva, județul Hunedoara și comuna Prigoria, județul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Față de trei dintre suspecți a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar față de cel de-al treilea bănuit a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite