Cum a fost prins un hoț care încerca să jefuiască o bancă. „În peste 35 de ani, e prima dată când văd asta” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoț din Statele Unite a crezut că va da lovitura, dar a ajuns de cascadorii râsului. Încercase, fără succes, să jefuiască o bancă, apoi polițiștii l-au prins la scurt timp, într-un mod nemaivăzut.

Hoțul, prins în tomberon FOTO Captură Youtube
Hoțul, prins în tomberon FOTO Captură Youtube

Hoțul a fost surprins în timp ce intra într-o bancă din Huron, Ohio, unde plănuise să dea o spargere de zile mari. Chiar dacă nu a reușit să pună mâna pe bani, a fost foarte aproape de fugi și de a scăpa basma curată.

Momentul când aterizează într-un tomberon

Înregistrările camerei corporale ale ofițerilor care au acționat ilustrează momente pline de suspans. Bărbatul a deschis o trapă de acces de pe acoperișul băncii și și-a aruncat rucsacul, notează publicația Insider.

Încet, încet, el încearcă să se coboare la pământ după sac. Își fixează piciorul pe marginea unui coș mare de reciclare, de culoare albastră, în momentul în care oamenii legii încep să strige la el, să se pună la pământ. Un singur pas gresit însă l-a făcut să aterizeze direct în tomberonul de gunoi.

Bărbatul își pierde echilibrul și cade prin capacul coșului. La final, el ridică mâinile și se predă polițiștilor.

În cei peste 35 de ani de când lucrez în poliție, este prima dată când văd un suspect căzând într-un coș de gunoi”, a spus șeful poliției din Huron, Terry Graham, despre incident.

Bărbatul, care nu a reușit să deschidă niciun seif în bancă și era gata să plece cu mâinile goale, a fost imediat arestat și acuzat de intrare prin efracție, deținere de instrumente criminale și tentativă de furt.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite