Frații Andrew Tate și Tristan Tate rămân în arest. Contestația milionarilor, respinsă de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frații Andrew și Tristan Tate nu au reușit să emoționeze judecătorii ca să scape de arestul preventiv. Magistrații de la Curtea de Apel București au respins contestația, motiv pentru care milionarii rămân în continuare după gratii.

Frații Tate rămân în arest FOTO Inquam Photo
Frații Tate rămân în arest FOTO Inquam Photo

Cei doi frați au fost duși marți dimineață, în jurul orei 9.00, la Curtea de Apel București alături de cele două femei care le-ar fi fost complice și care au fost arestate alături de ei.

Convertit la islam, Andrew Tate s-a prezentat la Curtea de Apel, ținând în mână Coranul. 

Aceștia vor rămâne în arest, după ce judecătorii le-au respins toate contestațiile formulate de avocați. Marți dimineață, milionarii acuzați de trafic de persoane și viol, au fost aduşi la instanţă cu duba, încătuşaţi. 

Cu Coranul în mână au spus că au copii de crescut

Frații Andrew și Tristan Tate au apărut, marți, 10 ianuarie, cu Coranul în fața instanței unde a fost judecată solicitarea lor de eliberare. Ei și-au motivat cererea prin faptul că au copii în România cu mai multe femei pe care trebuie să-i crească. 

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Una dintre femei este fostă polițistă în București, care s-a retras din activitate pentru se alătura grupării.

Ademenite sub pretextul unei relații de iubire

Victimele fraților Tate le-au povestit anchetatorilor cum erau ademenite sub pretextul unei relații de iubire, sfârșind prin a fi obligate să se lase filmate în ipostaze postate pe site-uri pentru adulți.

Stenogramele dezvăluite de Realitatea Plus din dosarul fraților Tate arată cum atrăgeau frații fetele și cum le intimidau pentru a nu se plânge în instanță. 

Tinerele care făceau videochat pentru milionarul britanic Andrew Tate, au fost tatuate cu mesajul „Owned by Tate” (n.r. „Aparține lui Tate”), potrivit unor surse din anchetă citate de cotidianul britanic The Times.

  Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România. Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și fost iubit al Biancăi Drăgușanu.   

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite