Frații Tate, cu Coranul în fața instanței: vor eliberarea fiindcă au copii în România

0
Publicat:

Frații Andrew și Tristan Tate au apărut, marți, 10 ianuarie, cu Coranul în fața instanței unde este judecată solicitarea lor de eliberare. Ei își motivează cererea pe faptul că au copii în România pe care trebuie să-i crească.

 Frații Andrew și Tristan Tate, la Curtea de Apel București FOTO Inquam / Octav Ganea
Frații Andrew și Tristan Tate, la Curtea de Apel București FOTO Inquam / Octav Ganea

Marți, 10 ianurie 2023, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti vor judeca cererea fraţilor de a ieşi din arest.

Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este „greu de ucis“ pentru că „Matrix m-a atacat, dar nu poţi ucide o idee“.

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Una dintre femei este fostă polițistă în București, care s-a retras din activitate pentru se alătura grupării.

Victimele fraților Tate le-au povestit anchetatorilor cum erau ademenite sub pretextul unei relații de iubire, sfârșind prin a fi obligate să se lase filmate în ipostaze postate pe site-uri pentru adulți.

Stenogramele dezvăluite de Realitatea Plus din dosarul fraților Tate arată cum atrăgeau frații fetele și cum le intimidau pentru a nu se plânge în instanță. 

Tinerele care făceau videochat pentru milionarul britanic Andrew Tate, au fost tatuate cu mesajul „Owned by Tate” (n.r. „Aparține lui Tate”), potrivit unor surse din anchetă citate de cotidianul britanic The Times.

Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România. Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și fost iubit al Biancăi Drăgușanu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite