Mărirea și decăderea fraților Tate. Îi paște sărăcia: Averea fabuloasă, pusă sub sechestru de DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinioanele se țin lanț de frații Tate. De la luxul exorbitant în care trăiau, îi paște sărăcia. După reținerea milionarilor, o parte din averea lor și colecția de bolizi de lux au fost puse sub sechestru de DIICOT.

Frații Tate au ajuns după gratii FOTO Adevărul
Frații Tate au ajuns după gratii FOTO Adevărul

Conform stirileprotv.ro, procurorii DIICOT le-au pus sub sechestru colecția impresionantă de mașini, dar și câteva imobile. Printre acestea se află inclusiv vila de lângă București unde ar fi exploatat sexual, potrivit autorităților, cel puțin șase tinere.

Cei doi controversați milionari au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și au contestat deja măsura. Aceasta nu este însă singura problemă. Procurorii DIICOT au luat și măsuri asiguratorii împotriva celor doi suspecți: le-au pus sechestre asigurătorii pe colecția de mașini scumpe din Pipera, a cărei valoare este estimată la peste 5 milioane de dolari.

Unde ajung cele 11 mașini

Este vorba despre 11 mașini pe care procurorii de la Crimă Organizată urmează să le ridice, printre care se numără un Bugatti Chiron, evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380.000 de dolari, două Ferarri de peste o jumătate de milion de dolari, un McLaren de aproape 400.000 de dolari și un Porsche GT Street de peste 300.000 de dolari.  Eugen Vidineac, avocatul celor doi frați a explicat ce înseamnă sechestrul asigurator.

În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate în cadrul dosarului penal și dacă vom avea de-a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”.  

Joi dimineață, pe 29 decembrie, procurorii DIICOT au efectuat percheziții la vila fraților Tate. Cei doi sunt acuzați de grup infracțional și viol. În urma descinderilor, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. În același dosar au fost reținuți și alți doi români.  Ulterior, judecătorii au admis arestarea preventivă a celor doi suspecți.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite