Andrew Tate, reacție după ce a fost dus la spital din arest. „Greu de ucis“

0
Publicat:

Controversele se țin lanț de frații Tate. După ce duminică a fost anunțată transportarea la spital, din arest, pentru un consult medical, Andrew a postat pe Twitter și a ținut să precizeze că "a fost atacat de Matrix".

Andrew Tate, pe vremea când poza lângă teancurile de bani FOTO Adevărul
Andrew Tate, pe vremea când poza lângă teancurile de bani FOTO Adevărul

În tweet-ul său, Tate a adăugat:  "Matrix m-a atacat. Dar ei înțeleg greșit, nu poți ucide o idee. Greu de ucis", relatează newsweek.ro, citând Daily Mail.

Andrew a mai scris pe Twitter despre clasicul SF din 1999 și când a rupt tăcerea pe rețelele de socializare, la 30 decembrie, cu o postare: "The Matrix și-a trimis agenții".

Se pare că unul dintre frați ar fi avut o problemă, despre care i-a spus unui medic din arest, care a decis transportarea lui la spital.

Persoanele reținute au dreptul la investigații medicale

Andrew Tate a fost scos din arestul preventiv duminică, 8 ianuarie, şi dus la un spital după ce milionarul suspectat de trafic de persoane şi viol ar fi depus o cerere în acest sens, potrivit stirileprotv.ro. 

Legislația în vigoare permite ca persoanele reţinute care urmează tratamente medicale sau au nevoie de investigaţii ce nu pot fi făcute la cabinetul medical din arest pot fi transportate sub pază, la un spital.

Avocatul celor doi fraţi nu a putut preciza dacă Andrew Tate suferă de vreo boală, potrivit ProTV.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fot reținuți pe 28 decembrie, apoi arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Decizia nu este definitivă. Avocatul fraților Tate a contestat deja decizia, iar contestaţia se va judeca pe 10 ianuarie, la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au motivat decizia prin care au fost arestaţi fraţii Tate, explicând că lăsarea în libertatea a acestora ar crea un sentiment de neîncredere în rândul cetăţenilor, având în vedere gravitatea faptelor. Magistraţii descriu şi modul în care ar fi fost racolate tinerele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite