Cum au jefuit trei băieți o bancă din Texas. „Micii ticăloși” au fost găsiți cu ajutorul părinților VIDEO

0
Publicat:

Trei băieți, de 11, 12 și respectiv 16 ani, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce jefuiau o bancă din Houston, Texas. Minorii au fost numiți de autoritățile federale drept „micii ticăloși”, relatează NBC.

Cei trei „ticăloși” au fost acuzați de jaf prin amenințare, conform unui purtător de cuvânt al Biroului șerifului din comitatul Harris din Houston. Minorii au fost surprinși joi, 14 martie, de camerele de supraveghere în timp ce jefuiau o bancă Wells Fargo.

Jaful a fost comis joi, 14 martie. Foto X/FBI Houston
Jaful a fost comis joi, 14 martie. Foto X/FBI Houston

FBI a publicat pe X o fotografie cu cei trei băieți și a cerut ajutorul internauților pentru a-i găsi. „Îi recunoașteți pe acești "mici ticăloși”? Credeți sau nu, tocmai au jefuit Wells Fargo de la 10261 North Freeway", se arată în postarea cu pricina. 

Băieții i-au dat un bilet de amenințare unui funcționar al băncii, care credea că cei trei „mici ticăloși” sunt înarmați, și apoi au fugit pe jos cu o sumă de bani necunoscută, a relatat ABC 13 din Houston. 

Părinții a doi dintre băieți i-au identificat după ce FBI a publicat fotografia, potrivit aceleiași surse. De asemenea, părinții au fost cei care i-au predat pe minori oamenilor legii. 

 Cel de-al treilea băiat a fost identificat de autorități, după ce a fost implicat într-o încăierare. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite