Şeful Statului Major rus, batjocorit de mercenarii Wagner în Bahmut VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziaristul Christo Grozev de la site-ul de investigații Belingcat a publicat un videoclip în care sunt surprinși membri ai grupării Wagner care îi comunică liderului Statului Major al trupelor ruse Valeri Gherasimov că este inutil.

Valeri Gerasimov şi Serghei Şoigu
Mercenarii Wagner susțin că Gherasimov este un „nemernic”. Foto: Arhivă

În imagini par a fi surprinși mercenari Wagner, grupare fondată de Evgheni Prigojin, în orașul ucrainean Bahmut, spunându-i lui Gherasimov: „Ești un nemernic! Unde sunt obuzele? Nu mai avem obuze aici”

Jurnalistul relatează că „bucătarul lui Putin”, cel care a înființat gruparea paramilitară Wagner, a afirmat că nu are „nimic de spus despre acest videoclip". 

Statul Major al armatei ucrainene a afirmat, sâmbătă, 24 decembrie, că în zona Bahmut au avut loc trei bombardamente cu rachete, 10 lovituri aeriene și 62 de atacuri cu sisteme de rachete cu lansare multiplă. 

Moscova a crescut numărul de forțe, arme și echipamente militare care sunt transferate pe frontul din Ucraina prin intermediul căilor ferate, a afirmat, vineri, Statul major al armatei ucrainene, conform Ukrainska Pravda. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite