VIDEO „Voi aveţi minte?”. Chirtoacă atacă Blocul ACUM după ce Dumitru Robu a fost propus la funcţia de procuror general interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a ieşit cu un mesaj critic la adresa Blocului ACUM marţi, 30 iulie, după ce Dumitru Robu a fost propus Parlamentului pentru funcţia de procuror general interimar. Ex-primarul de Chişinău a declarată că Dumitru Robu este cel care i-ar fi deschis un dosar penal la comanda lui Vlad Plahotniuc şi că ar fi autorul expresiei „CEDO-*UEDO”.

„Dumitru Robu este cel care mi-a falsificat dosarul la comanda lui Plahotniuc, împreună cu Morari şi ceilalţi. Suspendarea mea din funcţie a fost condamnată de Consiliul Europei, Congresul Puterilor Locale şi Regionale prin două rezoluţii. Autorul demersului pentru suspendarea mea din funcţie au fost Robu şi Morari. Ei au făcut această ilegalitate. Ştiţi că este din Nisporeni? Ştiţi că este adus la Procuratura Anticorupţie de Şaptefraţi, iar Şaptefraţi se ştie că este al lui Plahotniuc? Voi aveţi minte? Este un procuror necărturar, a ascuns materiale din dosar, lucru constatat de încheiera instanţei de judecată din februarie 2018”, a declarat Dorin Chirtoacă într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Robu a devenit cunoscut opiniei publice după ce a instrumentat dosarul penal deschis pe numele ex-primarului de Chişinău Dorin Chirtoacă, în cazul parcărilor cu plată din Capitală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite