Momentul în care miniștrii Energiei din Republica Moldova și România cântă la chitară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul moldovean al Energiei, Victor Parlicov, și ministrul român al Energiei, Sebastian Burduja, au cântat împreună piesa ,,Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și fraților Advahov, aceasta fiind dedicată unui tren care circulă între Capitala Republicii Moldovei și a României.

Cei doi oficiali au intrepretat piesa ,,Trenulețul”. FOTO: Screenshot
Cei doi oficiali au intrepretat piesa ,,Trenulețul”. FOTO: Screenshot

Imaginile video în care cei doi oficiali cântă la chitară au fost publicate de Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook, acestea fiind însoțite de un mesaj. 

,,Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a notat Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei și candidatul PNL la Primăria Bucureștiului, pe internet. 

Piesa ,,Trenulețul” a fost lansată în 2022 de formația Zdob și Zdub și frații Advahov din Republica Moldova, an în care artiștii moldoveni au reprezentat cu acest cântec țara lor în cadrul competiției muzicale Eurovision Song Contest. Aceștia s-au clasat pe locul șapte în marea finală, acumulând 253 de puncte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite