Ce îmbrăcăm în noaptea dintre ani: "Şarpele iubeşte tot ce luceşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În anul şarpelui astrologii recomandă îmbrăcăminte de culori deschise şi bijuterii din pietre preţioase FOTO femeiastie.ro
În anul şarpelui astrologii recomandă îmbrăcăminte de culori deschise şi bijuterii din pietre preţioase FOTO femeiastie.ro

Conform astrologiei orientale, anul 2013 este anul şarpelui negru de apă. Acest semn se asociază cu o femeie frumoasă, deşteaptă, ingenioasă, dar mânioasă.

Astfel, Revelionul trebuie sărbătorit în aşa mod încât să-i facem pe plac, cu familia, rudele sau prietenii, numaidecât vesel, nicidecum plictisitor, deoarece o dispoziţie proastă şarpele nu ne va ierta.

„Îmbrăcăm haine de culoare neagră, albastră, violetă, verde şi puţin galben şi adăugăm accesorii din pietre preţioase sau semipreţioase. Şarpele iubeşte tot ce luceşte”, este ferm convinsă astrologul Lucia Palii.

Potrivit astrologului, pe masa de sărbătoare e bine să avem bucate din carne de animale mici – miel, iepure, pasăre, în combinaţie cu multe legume şi verdeaţă, dar şi bucate din peşte, inclusiv caviar şi ouă. Nu se recomandă bucatele conservate, ci mai mult proaspete. Desertul e bine să fie aranjat în formă de şarpe. „Nu uităm de brad, acolo să agăţăm nişte şerpişori, care sunt uşor de făcut manual”, a menţionat Palii, citată de Info-Prim Neo.

În anul şarpelui se întâmplă mai multe evenimente care se dezvoltă rapid şi cer o reacţie adecvată. Saturnul în scorpion ne va da griji legate de credite şi datorii, ne vom gândi mai mult la finanţe în noul an. Jupiterul va fi prima jumătate de an în gemeni şi această perioadă va fi favorabilă pentru semnele de apă şi foc. În a doua jumătate va trece în zodia racului şi va fi favorabilă pentru semnele de aer şi pământ. Cea mai norocoasă lună va fi luna iulie, deoarece atunci se formează un triunghi dintre Neptun, Saturn şi Jupiter. Va fi o perioadă favorabilă pentru ocupaţiile intelectuale, arte şi creştere spirituală a oamenilor. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite