Dietă pentru zile răcoroase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul sezonului rece, alimentele bogate în substanţe nutritive au rolul de a creşte imunitatea. FOTO Shutterstock
În timpul sezonului rece, alimentele bogate în substanţe nutritive au rolul de a creşte imunitatea. FOTO Shutterstock

Pe tot parcursul sezonului rece, este important să-ţi protejezi imunitatea. În timp ce multă lume preferă medicamentele care ne feresc de răceală, tu poţi proba o metodă mai sănătoasă şi naturală, mâncând produse care întăresc imunitatea şi o revigorează.

Meniu pentru o zi

Mic dejun:

Amestec de cereale cu alune şi stafide

Ai nevoie de două ceşti cu apă fiartă, un vârf de cuţit de sare şi o ceaşcă cu ovăz pe care le fierbi la foc mic. După cinci minute, timp în care ai amestecat compoziţia, adaugi o jumătate de linguriţă cu scorţişoară, un sfert de ceaşcă cu stafide şi alune sfărâmate neprăjite. După ce a fiert, iei amestecul de pe foc, îl laşi să se răcească timp de cinci minute şi-l serveşti cu lapte degresat şi fructe, cum ar fi o banană feliată sau kiwi.

Gustarea de dimineaţă:

Patru felii de morcov şi ţelină

Trei bucăţi de brânză slabă

Prânz:

Somon cu salată

Amestecă două bucăţi de salată cu roşii cherry feliate, castraveţi, ardei gras, ceapă roşie tăiată în cubuleţe şi şase măsline negre. Adaugă trei bucaţi de avocado, o conservă mică de somon roşu şi un strat subţire cu ulei de măsline amestecat cu oţet balsamic şi puţin usturoi măcinat. Meniul este foarte delicios dacă îl consumi cu o felie de pâine prăjită.

Citeşte continuarea articolului, pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite