Cum prepari cafeaua care te ajută să dai jos kilogramele în plus. Care este ingredientul minune

0
Publicat:

Pe lângă beneficiile cunoscute ale cafelei de dimineață, mai există unul, încă necunoscut. Cu câteva ingrediente-minune, băutura populară te poate ajuta să slăbești.

Cafeaua cu scorțișoară nu este un deliciu doar de sărbătorile de iarnă
Cafeaua cu scorțișoară nu este un deliciu doar de sărbătorile de iarnă

Pe lângă faptul că are un efect laxativ, cafeaua este de un real ajutor pentru pierderea kilogramelor în plus. Astfel, dacă adăugați în cafea ulei sau unt de cocos, miere și scorțișoară, veți obține un produs de-a dreptul surprinzător, scrie Avantaje.

Ingrediente: 12 linguri ulei/unt de cocos, jumătate de ceaşcă de miere, 1 linguriţă pudră de scorţişoară.

Mod de preparare: se amestecă scorţişoara cu mierea de albine, apoi se adaugă uleiul de cocos. Pasta obţinută se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, la frigider. În dimineaţa următoare, amestecul poate fi folosit.

Din amestecul preparat se iau 1-2 linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se consumă cu înghițituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp.

Uleiul de cocos arde mai multe calorii, iar efectele lui benefice se datorează acizilor semi graşi. Potrivit unui studiu, un consum de 1-2 linguriţe de semi grăsimi pe zi, precum uleiul de cocos, poate arde cu 5% mai multe calorii, ceea ce înseamnă 120 de calorii în cazul unei persoane cu o greutate medie.

Scorţişoara previne depunerea de grăsimi, ea reglează activitatea pancreasului şi glicemia, prelungind starea de saţietate, ajutând procesul de ardere a grăsimilor şi prevenind formarea în exces de ţesut adipos.

Mierea tine sub control pofta de dulce, iar în combinație cu scorţişoara pot face minuni pentru siluetă. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite