Răzbunare ca în filme, după ce o tânără a aflat că a fost înșelată cu o seară înainte de nuntă

0
Publicat:

Cu doar o seară înainte de a se căsători cu cel pe care îl considera „alesul inimii”, o tânără a aflat că este înșelată. Casey și Alex formau un cuplu de câțiva ani, iar ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei s-a transformat rapid într-un coșmar, relatează Unilad.

O tânără a aflat că este înșelată cu o seară înainte ca nunta să aibă loc. Foto: Arhivă
O tânără a aflat că este înșelată cu o seară înainte ca nunta să aibă loc. Foto: Arhivă

Tânăra și-a spus povestea pentru Body+Soul, însă a folosit pseudonime. Conform mărturisirilor sale, ea și viitorul ei soț erau împreună cu domnișoarele de onoare când a primit de la un număr necunoscut o serie de capturi de ecran. 

Nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?", este mesajul pe care tânăra l-a primit de la persoana necunoscută care a înștiințat-o cu privire la infidelitatea viitorului ei soț. 

Din mesajele primite de Casey era limpede că Alex avusese o aventură cu o altă femeie în lunile premergătoare nunții. 

Corpul tău este al naibii de incredibil. Și, la naiba, știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca logodnica mea să aibă jumătate din abilitățile pe care le ai tu", se arată într-un mesaj pe care Alex îl trimisese amantei. 

Mi-e atât de dor de tine. Nu am mai avut niciodată o astfel de conexiune”, se mai arată în altul. 

„Alex nu este cine credeam eu că este”

Casey a mărturisit că prietenele sale „au insistat să îl sun imediat și să anulez nunta". Însă, „îl iubeam pe Alex. Am vrut să mă căsătoresc cu Alex ziua următoare. Eram prea șocată și prea tristă ca să fiu furioasă. Nu l-am sunat”, a mai spus tânăra. 

„În cele din urmă, am încercat să mergem la culcare. Nu am închis un ochi, iar când, în cele din urmă, s-au ivit zorii, le-am trezit pe fete și le-am spus decizia mea - aveam de gând să merg mai departe cu nunta, așa cum era de așteptat, și să-l „dau de gol" în fața prietenilor și familiei noastre." 

Astfel, nunta a avut loc, însă în locul jurămintelor tânăra a citit mesajele pe care le-a primit. 

Se pare că Alex nu este cine credeam eu că este", a spus mireasa. „Vă iubesc pe toți și, oricât de oribil ar fi, mă bucur că sunteți cu toții aici. 

Nu va fi o petrecere de nuntă astăzi, dar în schimb, va fi o sărbătoare a onestității, a găsirii iubirii adevărate și a ascultării inimii tale chiar și atunci când doare”, a mai adăugat ea. 

Alex s-a schimbat la față atunci când Casey a început să citească mesajele, iar în cele din urmă „a ieșit din biserică cu cavalerul său de onoare”. 

Cu siguranță nu a fost nunta pe care mi-o imaginasem, dar, spre bucuria noastră, a fost o petrecere pe cinste”, a declarat tânăra. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite