Cele 5 semne care îți arată că ești prea bună pentru un bărbat. Când ar trebui să îl părăsești: ”De aceea am plecat, în sfârșit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jacob Lucas, un expert britanic în relații, aduce în atenție cinci semne esențiale la care femeile ar trebui să fie atente într-o relație. Dacă partenerul lor bifează lista, ar trebui să își ridice mari semne de întrebare dacă partenerul este cu adevărat potrivit.

Semne care arată că o femeie merită mai mult într-o relație FOTO Shutterstock
Semne care arată că o femeie merită mai mult într-o relație FOTO Shutterstock

Expert în relații, întâlniri și în limbajul corpului, Lucas a prezentat aceste semne într-un videoclip, postat recent pe contul său de Instagram.

„Prea mulți oameni se mulțumesc cu mai puțin decât minimul strict. Ar trebui să fii doar cu cineva care depune efortul de a te face să te simți dorit, dorit și fericit”, a subliniat Lucas, într-un interviu pentru The Post.

Semne ale unei relații nepotrivite

1. Lipsa întâlnirilor romantice

Primul semn evidențiat de Lucas este absența invitațiilor la întâlniri. El subliniază importanța petrecerii timpului împreună și întreabă retoric: „Ce rost are să fii într-o relație dacă nu mergeți la întâlniri?”

2. Igienă și îngrijire personală precară

Al doilea semn face referire la igienă și la aspectul persoanei. Dacă partenerul tău nu acordă aceeași atenție aspectului său fizic ca și tine, acesta ar putea fi un indicator că ești într-o relație cu cineva care nu depune suficient efort.

3. Lipsa susținerii pentru obiectivele și visele tale

Semnalul roșu numărul trei constă în absența susținerii pentru obiectivele și visele tale. Lucas avertizează că, dacă partenerul nu te susține la fel de mult pe cât îl susții tu pe el, ar putea fi momentul să-ți reevaluezi relația.

4. Comunicarea selectivă

Lucas atrage atenția asupra modului în care partenerul comunică și sugerează că, dacă acesta vorbește cu tine doar atunci când are nevoie de ceva, ar putea fi semnul unei relații nesatisfăcătoare.

„Nu vorbește cu tine pentru că vrea să te simți dorită, o face ca să poată obține ceva de la tine”, a spus expertul.

5. Infidelitatea

Ultimul steag roșu se referă la loialitate, sau mai bine spus, lipsa acesteia. Dacă partenerul nu este la fel de loial precum ești tu, acesta ar putea fi un aspect crucial care să necesite atenție.

Cum ar trebui să arate o relație sănătoasă

Numerose persoane din comentarii au recunoscut valoarea acestor sfaturi, exprimând recunoștință pentru ghidajul lui Lucas și mărturisind că le-au aplicat în propriile lor relații.

„5/5 lol. Merit mai bine, de aceea am plecat în sfârșit”, a scris un utilizator, reflectând asupra importanței propriei stimei de sine.

Lucas, cunoscut pentru sfaturile sale, oferă adesea sfaturi utile pentru cei aflați în căutarea relațiilor sănătoase și satisfăcătoare. Femeilor el le spune că bărbații ar trebui să răspundă la mesaje și apeluri telefonice, să meargă la cel puțin o întâlnire pe săptămână și să ofere sprijin și afecțiune.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite