Cinci mici moduri în care poți face un bărbat să se simtă iubit în fiecare zi

0
Publicat:

Să faci un bărbat să se simtă iubit nu este greu dacă știi ce să faci, potrivit YourTango. Există câteva mici moduri în care bărbații își doresc să fie iubiți, de care ai putea ține cont.

Dacă încă te poate face să râzi, va simți că este iubit. FOTO  Shutterstock
Dacă încă te poate face să râzi, va simți că este iubit. FOTO Shutterstock

Unele dintre aceste lucruri ar putea fi total diferite de ceea ce ai fi tentată să crezi că își doresc bărbații ca să se simtă fericiți. 

Trainerul Mitzi Bockmann a aflat chiar de la un bărbat ce anume poți face ca femeie pentru a-l face să se simtă iubit.

1. Lasă-l să te facă să râzi!

Validarea externă este unul dintre lucrurile pe care bărbații le iubesc. Vor să știe că că ei sunt totul.

Dacă încă te poate face să râzi în ciuda provocărilor pe care le aveți în cuplu, va simți dragoste și bucurie pentru tine și pentru el însuși. 

Lăsându-l să știe că te face să râzi, îi oferi validarea supremă că este apreciat de femeia pe care o iubește.

2. Apreciază lucrurile pe care le dăruiește!

Un bărbat este în cea mai bună formă atunci când dăruieste. Când o face, el are grijă de cei pe care îi iubește. Este o nevoie primară pentru el.

Nu contează cadoul, ci efortul.

„Poate că ți-a dăruit cerceii pe care i-ai cerut (...). El vrea să recunoască energia pe care a depus-o în încercarea de a te face fericită. Așadar, mulțumește-i bărbatului tău pentru efort și se va simți iubit”, recomandă specialista.

3. Lasă-l să te ajute!

 Lasă-ți partenerul să facă unele lucruri, este un alt sfat al specialistei:

„Lasă-l să-și spele singur rufele (dacă vrea) sau să se tundă așa cum vrea el. Lasăă-l să planifice cina sau să cumpere cadouri ori să ducă copiii la școală. Și când a făcut-o, mulțumește-i pentru asta, chiar dacă nu o face chiar așa cum îți place ție”.

4. Condu cu energia ta feminină!

Bărbaților le place să se simtă puternici și protectori.. Și, indiferent de ce spune lumea, majoritatea bărbaților și femeilor reacționează la blândețea, respectiv puterea celuilalt. 

„A fi blândă și grijulie nu înseamnă că ești slabă. (...). Fă tot posibilul nu doar să te folosești de propria energie feminină, ci și să-l încurajezi pe el să pășească în propria masculinitate, spune Mitzi Bockmann, care recomandă să fii blândă în preajma partenerului, să porți din când în când rochii și să-l faci să simtă că ai nevoie de el.

5. Anunță-l când găsește butonul tău „on"!

Pentru bărbați, a fi intimi fizic îi face să se simtă iubiți și conectați. Acest lucru este foarte diferit de cel al femeilor, care adesea au nevoie să simtă o conexiune emoțională înainte de cea fizică.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite