Femeia care și-a cunoscut iubitul pe LinkedIn. „Este un instrument minunat de dating“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Singapore spune că a ales să se mute în SUA după ce și-a găsit iubirea pe LinkedIn, și chiar dacă relația nu a funcționat, ea tot ar prefera platforma de business, în locul Tinder sau Hinge.

Tanara care folosește laptopul jpg

În 2014, Shann Ng din Singapore tocmai ieșise dintr-o relație de șapte ani și nu căuta dragostea. Cu toate acestea, dragostea și-a făcut loc în viața ei, conectându-se cu cineva pe LinkedIn în cel mai neașteptat mod posibil, scrie Daily Mail.

Chiar dacă relația s-a încheiat după șase luni, Shann crede în continuare că platforma este mai bună decât aplicațiile de dating tradiționale.

Shann a declarat pentru MailOnline: "Cu siguranță voi continua să întâlnesc oameni pe LinkedIn. Aș spune că șansele ca eu să întâlnesc pe cineva pe LinkedIn în locul unei aplicații de dating sunt de 99,9%."

"Probabilitatea să mă întâlnesc cu cineva de pe o aplicație de dating este 0%, decât dacă acea persoană mă adaugă pe LinkedIn", a adăugat ea.

Ea a continuat: "Sincer, nu mă văd reinstalând aplicații de dating. Trebuie să văd toate aceste lucruri care se întâmplă zilnic femeilor - sunt mai bine focalizată pe mine însămi."

Shann, care lucrează în industria FinTech, a inițiat contactul cu fostul ei partener în scopuri pur profesionale, cerându-i părerea despre un produs. Cei doi au descoperit rapid că nu doar lucrează în aceeași industrie, ci au și multe interese comune, de la jocuri video până la pasiunea lor pentru tehnologie.

„Eram ca niște gemeni”

Recunoscând că se afla în mijlocul "crizei de vârstă mijlocie" și într-un "punct mort în cariera ei", fiind în vârstă de 41 de ani, ea a adăugat: "El m-a învățat multe lucruri și ne-am înțeles foarte bine."

"Când m-am conectat cu el pentru prima dată, m-am gândit: «Nu am mai avut niciodată o conexiune atât de puternică cu cineva». El este versiunea masculină a mea. Suntem ca niște gemeni."

La doar o lună după ce s-au cunoscut, fostul iubit al lui Shann a călătorit 10.000 de kilometri de la Los Angeles la Singapore, iar cei doi au realizat curând că nu se pot despărți.

Potrivit lui Shann, și-au trimis mesaje pe tot parcursul călătoriei de întoarcere a fostului iubit. Ea a adăugat: "Când a plecat, am fost ca: «Hei, îmi e foarte dor de tine», și el a spus: «De ce nu zbori în SUA și vedem ce se întâmplă de acolo». Nu a fost nicio întrebare, a fost ca și cum am spune: «Bine, hai să facem asta»."

Pentru mulți, o mutare internațională ar fi destul de intimidantă, dar femeia în vârstă de 41 de ani a recunoscut că nu s-a temut deloc. "Sunt foarte familiarizată cu SUA, așa că nu mi-a fost frică să mă mut acolo. Eram chiar entuziasmată, pentru că nu am mai trăit acolo permanent", spune ea. "Eram foarte entuziasmată pentru acest nou capitol al vieții mele."

Despărțire după șase luni de relație

Cuplul s-a bucurat atunci când Shann s-a mutat pentru prima dată în apartamentul lor din LA - o perioadă pe care o compară cu "un film romantic". Dar șase luni, o altă schimbare de locuință și un câine mai târziu, relația s-a încheiat brusc.

După despărțire, pe care femeia o pune pe seama faptului că amândoi munceau prea mult, Shann a făcut călătoria de întoarcere în Singapore. "A fost cel mai lung zbor pe care l-am avut vreodată în viața mea, mi-a luat foarte mult timp să trec peste durere pentru că a trebuit să trec peste două relații spulberate în același timp."

"Privind înapoi, nu aș fi schimbat nimic din toate astea. Poate există regrete, dar acum sunt zero. Totul se îmbină perfect, inclusiv am învățat o lecție de viață."

În ciuda suferinței, femeia în vârstă de 41 de ani ar folosi în continuare LinkedIn în locul oricărei alte aplicații de dating. Este chiar o condiție să fiți conectat pe platforma orientată profesional înainte de a încerca măcar prima întâlnire.

„Dacă nu are LinkedIn nu ne întâlnim”

"De fiecare dată când un băiat încearcă să mă cunoască, să mă adauge sau să ne întâlnim, îi voi cere întotdeauna să mă adauge pe LinkedIn, și dacă spun că nu are LinkedIn, nu îi voi întâlni", a spus ea în glumă: "Suntem în 2024. Cine face treabă grozavă, dar nu are LinkedIn?"

Potrivit acesteia, LinkedIn oferă o imagine mult mai detaliată asupra unei posibile perechi, de la background-ul educațional, jobul și interesele lor. Ea crede și că platforma vă permite să evaluați personalitatea unei persoane din recomandările colegilor și șefilor lor.

"Recent, chiar și prietena mea a menționat că LinkedIn este un instrument minunat de dating. LinkedIn este un fel de a-ți depune CV-ul pentru a intra într-o relație", a spus ea în glumă.

Cu toate acestea, Shann nu încurajează pe toată lumea să se alăture și să folosească platforma de socializare axată pe carieră în mod inadecvat.

"Cred că profesional nu ar trebui să te apropii de oameni pe LinkedIn pentru că vrei să te întâlnești cu ei. Este puțin intruziv", a precizat ea. "Nu am folosit-o cu adevărat pentru dating, s-a întâmplat pur și simplu să îmi întâlnesc fostul partener pe LinkedIn."

Din momentul despărțirii de fostul ei iubit, Shann nu a mai întâlnit pe nimeni pe LinkedIn, adăugând că îl folosește "într-un mod foarte profesional". "Dacă sunt interesată de cineva, voi muta conversația offline."

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite