La 86 de ani, o celebră bunicuţă sexoloagă dă sfaturi pentru o viaţă intimă fericită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruth Westheimer şi-a pirdut virginitatea într-o claie de fân şi a descris experienţa drept „groaznică”. FOTO „Men’s Health”
Ruth Westheimer şi-a pirdut virginitatea într-o claie de fân şi a descris experienţa drept „groaznică”. FOTO „Men’s Health”

O sexoloagă celebră în Statele Unite, acum în vârstă de 86 de ani, pune pe jar tineretul cu sfaturile ei sexuale deloc demodate. De la orgasme pe bandă rulantă obţinute stând pe maşina de spălat, la condimentarea vieţii sexuale cu poziţii noi, octagenara Ruth Westheimer are o listă incendiară de ponturi numai bune de pus in practică.

Sexoloaga Ruth Westheimer, în vârstă de 86 de ani, şi-a păstrat spiritul erotic tânăr. Femeia, care a dezbătut de-a lungul timpului o paletă impresionantă de subiecte sexuale, a fost numită de Playboy în 2009 cea de-a 13-a cea mai importantă persoană în domeniul sexualităţii din ultimii 55 de ani.

Intervievată de revista pentru bărbaţi „Men’s Health”, Ruth a vorbit despre parteneriatul său recent cu marca americană de detergent Clorox, precizând că mai multe sondaje au arătat că femeile se bucură atunci când partenerii de viaţă le ajută cu trebuile gospodăreşti, inclusiv cu spălatul rufelor. Mai mult decât atât, femeia susţine că această activitate apropie partenerii. Ca un bonus, doctor Ruth recomandă sexul pe maşina de spălat, care grăbeşte orgasmul în cazul femeii. „Cel mai important este să-ţi ţii fanteziile vii şi să încerci lucruri noi pentru a face sexul mai interesant. Fă sex în mai multe poziţii, iar dacă vrei să o faci pe maşina de spălat, nu te sfii”, sfătuieşte bunicuţa, adăugând că în viaţa sexuală a unui cuplu trebuie să apară schimbări constante, chiar dacă vorbim doar de poziţii. 

Întrebată despre cele mai bune sau cele mai neinspirate locuri unde cuplurile pot face sex, Ruth, care şi-a pierdut virginitatea, spre regretul ei, într-o căpiţă de fân, a declarat că cel mai prost loc pentru iniţierea unui act sexual este pe aleea din faţa casei, pe unde poliţia sau vecinii pot trece oricând. „Nu-i de bine. Îşi va pierde erecţia imediat. Cel mai bun loc ar putea fi o cabană la munte. După ce schiaţi, beţi un pahar de vin- dar doar unul- şi vă faceţi de cap. Prea mult vin ar cauza probleme”, punctează sexoloaga.

Dibuirea punctelor erogene este o cerinţă obligatorie pentru o viaţă sexuală fericită, iar clitorisul, cel mai important punct erogen al femeilor, are nevoie de atenţie sporită. „Îmi place să cred că cei care îmi citesc site-ul sunt bine instruiţi şi că nu au nicio problemă în găsirea clitorisului. Totuşi, vă spun asta: femeia trebuie să ia această responsabilitatea asupra ei şi să îşi ghideze bărbatul”, conchide Ruth Westheimer, care a mai dezvăluit, la finalul interviului, că s-a antrenat pentru a fi lunetistă în armata israeliană. „Am fost lunetistă, dar nu am omorât niciodată pe nimeni. În schimb, am fost grav rănită”, mai povesteşte femeia.

Citeşte şi:

„Femeile sunt de vină că bărbaţii le înşală“. Un sexolog spune că soţii au dreptul să se culce cu femei atrăgătoare dacă soţia se neglijează

Sfaturile sexologului Tracey Cox pentru un sex oral de neuitat

Experimentul care a scos adevărul la lumină: femeile habar nu au ce le excită cu adevărat

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite