Sfaturile sexologului Tracey Cox pentru un sex oral de neuitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexul oral este o parte esenţială a vieţii intime într-un cuplu, consideră renumitul sexolog britanic Tracey Cox. Aceasta a trecut în revistă pe blogul său o serie de sfaturi menite să transforme o partidă de sex oral într-un moment de neuitat pentru orice bărbat.

Sexologul britanic Tracey Cox este celebră în întreaga lume pentru subiectele tabu pe care le abordează cu lejeritate în cadrul emisiunilor sau articolelor pe care le scrie pentru diverse publicaţii. 

În ceea ce o priveşte, specialista în probleme de cuplu este de părere că sexul oral este esenţial pentru dinamica sexuală a oricărui cuplu. Tocmai de aceea, sexologul a făcut o listă cu cele mai importante sfaturi dedicate femeilor care doresc să afle cum îşi pot face partenerii să se simtă extraordinar:

1. Aveţi nevoie de spaţiu de desfăşurare pentru a avea acces la testiculele sale, la anus şi la zona perineului în aşa fel încât să apucaţi baza penisului, iar cealaltă mână să o mişcaţi cu usurinţă în sus şi în jos. De asemenea, indicat este să vă asiguraţi că nu sunteţi într-o poziţie din care mâna va ajunge într-un unghi dificil, pentru a nu vă amorţi braţul.

2. Înălţimea la care vă situaţi atunci când faceţi sex oral este mai importantă decât pare. Folosiţi-vă de trepte, de perne sau de piese de mobilier pentru a alinia gura dumneavoastră cu organele sale genitale.

3. În timpul sexului oral folosiţi simultan gura şi mâna. Dincolo de senzaţia plăcută oferită partenerului, cu mâna puteţi să manevraţi cu mai multă siguranţă „lucrurile“, în timp ce folosirea exclusivă a gurii lasă loc momentelor jenante în care o să vă chinuiţi un timp până când veţi prelua controlul.

4. Creaţi sucţiune în timp ce-i faceţi sex oral, dar fără să sugeţi penisul ca pe o acadea.

5. Relaxaţi muşchii din zona maxilarului şi gâtului şi împingeţi buzelele în afară, îmbrăcând penisul, în loc să le retrageţi pentru a le lipi de dinţi.

6. Începeţi cu mişcări lente şi blânde pentru ca apoi să atingeţi un ritm constant, mai rapid, dublat de o strânsoare mai fermă a penisului cu ajutorul buzelor.

7. Concentraţi stimularea pe capul penisului, cea mai sensibilă parte a organului, dar nu vă sfiiţi să folosiţi tehnica actriţelor din filmele porno, care încearcă să „înghită“ cât mai mult din penis.

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Prezervativele se reinventează: 9 idei originale pentru iubăreţi

GRAFIC Cum găseşti prezervativul care să ţi se potrivească mănuşă?

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite