„Femeile sunt de vină că bărbaţii le înşală“. Un sexolog spune că soţii au dreptul să se culce cu femei atrăgătoare dacă soţia se neglijează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Louise Van Der Velde, sexolog britanic în vârstă de 41 de ani, crede că femeile ar trebui să facă operaţii estetice FOTO: Daily Mail
Louise Van Der Velde, sexolog britanic în vârstă de 41 de ani, crede că femeile ar trebui să facă operaţii estetice FOTO: Daily Mail

Bărbatul are tot dreptul să „calce strâmb“ dacă soţia nu mai are grijă de ea ca în primii ani de relaţie, este de părere Louise Van Der Velde, un sexolog din Marea Britanie. Tot ea le recomandă femeilor trecute de 40 de ani să apeleze la operaţii estetice dacă vor ca soţii lor să nu le înşele.

Ce trebuie să faci dacă vrei ca bărbatul să nu te înşele după ce-ţi pierzi frumuseţea din tinereţe? Louise Van Der Velde, sexolog autoproclamat, crede că a găsit răspunsul: bisturiul şi siliconul sunt soluţia. Ea recomandă femeilor trecute de 40 de ani să-şi facă operaţii estetice dacă vor ca bărbatul să nu le fugă cu o tinerică.

Sexologul în vârstă de 41 de ani, care oferă consultaţii într-un cabinet din Londra, crede că principalul vinovat pentru adulterul soţului este chiar femeia. 

„În relaţiile monogame, femeile se grăbesc să arate cu degetul. Se plâng că soţii lor calcă strâmb şi le părăsesc pentru altele, dar cred că este în totalitate vina femeii care s-a neglijat odată cu trecerea anilor. Noi ne creăm propriul destin, iar dacă partenerul te înşală, tu ai creat situaţia. Bărbaţii sunt îndreptăţiţi să se uite în altă parte, au dreptul să se culce cu o femeie atrăgătoare“, spune Louise, citată de publicaţia britanică „Daily Mail“. Ea spune că în cei 15 ani în care a locuit în Spania a observat că femeile îmbătrânesc şi se îngraşă din cauza alimentaţiei nesănătoase, cu multe prăjituri şi multă pâine.

louise van der velde

FOTO: Daily Mail

Pe de altă parte, sexologul britanic este de părere că o dietă sănătoasă şi şedinţele regulate de fitness nu sunt suficiente pentru a opri îmbătrânirea şi a arăta la fel de atrăgătoare ca în tinereţe. Louise crede că femeile ar trebui să recurgă la operaţii de mărire de sâni, la liposucţii şi la substanţe de umplere pentru riduri imediat cum îşi fac apariţia primele semne de îmbătrânire.

„Multe dintre clientele mele femei, aflate în jurul vârstei de 40-50 de ani, mi se plâng că sunt nefericite pentru că soţul le este infidel, dar ele se neglijează. Nimeni nu poate fi fericit cu el însuşi când este gras şi nu arată bine (...). Eu îmi încurajez clientele să recurgă la chirurgie plastică şi recomandarea a fost destul de bine primită“, mai spune sexologul pentru aceeaşi publicaţie. Ea crede că singura categorie de oameni care poate îmbătrâni „cu graţie“ sunt bărbaţii. În vreme ce femeile ar trebui să facă operaţii estetice pentru a-şi ascunde semnele de îmbătrânire, bărbaţii trebuie doar să se menţină în formă cu o alimentaţie echilibrată şi cu şedinţe de fitness.

„Cred că bărbaţii sunt mai norocoşi, îmbătrânesc mai frumos decât femeile şi devin mai distinşi. Evident, ei trebuie să se menţină în formă, dar în privinţa operaţiilor estetice, cred că ridurile şi alte semne de îmbătrânire trec mai uşor neobservate“, explică Louise Van Der Velde.

louise van der velde

FOTO: Daily Mail

Recomandările sexologului nu sunt ignorate de femei, multe dintre clientele acesteia fiind „abonate“ la clinicile de chirurgie estetice. „Unele femei exagerează şi încep să arate ca de plastic. Nu trebuie să mergi până acolo. Dacă ai un medic bun, acesta va şti ce şi cum să facă“, crede Louise. Operaţiile pe care şi le-au făcut clientele sale le-au salvat căsnicia. „Una dintre femei şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor şi i-a dat o altă poftă de viaţă“, mai povesteşte sexologul.

Deşi recunoaşte că părerile ei ar putea fi prea dure şi destul de extreme, Louise se laudă că pune în practică toate sfaturile pe care le oferă. Ea spune că frumuseţea ei „naturală“ este, de fapt, rezultatul mai multor operaţii estetice: două intervenţii de mărire a sânilor, una de îndepărtare a ridurilor din jurul ochilor şi una de corectare şi mărire a buzelor.

„Tuturor le vine greu să creadă că am 40 de ani şi spun că arăt de 30 de ani, iar asta mă face să mă simt foarte bine. Nu cred că poţi îmbătrâni frumos“, spune Louise. Ea nu este singura care vrea să oprească timpul în loc. Medicii esteticieni spun că au tot mai multe paciente de 40 de ani. Cele mai populare intervenţii în rândul lor sunt de ridicare a sânilor, liposucţiile şi blefaroplastiile (corectarea pleoapelor).

Citeşte şi:

9 mituri despre infidelitate, demontate

Ce gândesc femeile despre infidelitate

6 motive pentru care bărbaţii înşală

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite