Ce gândesc bărbaţii despre femeile care fac sex de la prima întâlnire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timpurile s-au schimbat şi acelaşi lucru se spune şi despre regulile care guvernează jocul iubirii. Femeia modernă este mai îndrăzneaţă şi mai emancipată sexual ca niciodată. Dar înseamnă acest lucru că multe dintre învăţăturile tradiţionale nu mai sunt de actualitate, aceste schimbări sunt percepute ca atare şi de bărbaţii din ziua de azi?

Cât de repede înseamnă prea repede când vine vorba ca o femeie să facă sex pentru prima dată cu un bărbat. Iată una dintre întrebările la care femeile şi-ar fi dorit să afle răspunsul pentru a nu regreta decizia luată. Publicaţia Yourtango.com a făcut un sondaj în rândul reprezentanţilor sexului puternic pentru a afla direct de la sursă cum văd aceştia femeile care cedează din prima.

Sexul de la prima întâlnire este în regulă, dar contează genul de femeie cu care se întâmplă

„Anumite femei mă vor urî pentru ceea ce spun, dar din experienţă personală pot să afirm că m-am întâlnit cu multe artiste şi sunt mult mai libere din punct de vedere sexual decât alte categorii. Ca bărbat, este atrăgător să întâlneşti o persoană care să fie atât de relaxată din acest punct de vedere, lucru pe care îl sesizezi imediat. Prin urmare, da, sexul de la prima întâlnire este în regulă, cu condiţia să se întâmple în compania femeii potrivite. Nu mi-aş dori să fac sex de la prima întâlnire condiţionat de anumite cerinţe sau să fac compromisuri pentru asta.“ (Ben, 27 de ani)

„Cred că sexul de la prima întâlnire depinde de ceea ce vei regreta sau nu. Sunt foarte atras de genul de fată care stă la bar şi pare un pic dezinteresată de această probabilitate. Nu vreau să fiu nesimţit, dar în acelaşi timp nu vreau să iau acasă o fată bună din prima noapte pentru că sunt de părere că mi-aş distruge şansa de a fi împreună cu ea“, (Mark, 25 de ani)
"Suntem amândoi adulţi, nu-i aşa? Aşa că nu văd care ar fi problema dacă amândoi decidem că asta simţim şi că nu vedem sensul în a aştepta până la a doua sau a treia întâlnire“ (Josh, 33 de ani)

O femeie care te face să aştepţi este mai interesantă

„Prima dată când am ieşit la întâlnire cu o fată de care îmi plăcea am sperat să mă invite la ea acasă după ce am mers la restaurant. Dar nu a făcut-o, ceea ce m-a surprins în mod plăcut, în ciuda a ceea ce îmi plănuisem. Am realizat într-un final că şi eu doream să aştept. cu cât mă determina să mă străduiesc mai mult pentru a mă apropia mai mult de ea, cu aţât mă simţeam mai atras de ea“. (Ethan, 29 de ani)

"Nu sunt de părere că o femeie care cedează de la prima întâlnire este curvă, dar este încântător să întâleşti pe cineva care nu oferă totul de la bun început. Personal, sunt mai atras de o femeie care înţelege cât de rar se întâmplă să descoperi ceva pentru care merită să aştepţi. Aproape tot ceea ce facem azi are drept scop recompensa imediată, aşa că este frumos să ai timp să cunoşti pe cineva şi să treacă o vreme între a decide să o inviţi la a doua întâlnire şi a te hotărî între poziţia misionarului şi pe la spate.“ (Tony, 31 de ani)

"Când am plecat cu iubita de la prima întâlnire eram foarte excitaţi, ne sărutam încă din bar, aşa că eram convins că vom face sex în apartamentul ei. Apoi a oprit un taxi şi mi-a cerut numărul de telefon, m-a lăsat cu ochii în soare. Am crezut că sunt victima unei scene care se întâmplă numai în filmele de doi bani, dar asta nu m-a oprit să mă gândesc toată noaptea la ea. A doua zi, când mi-a dat un sms, am devenit şi mai interesat de ea. A fost extraordinar să fiu nevoit să aştept pentru cineva măcar o dată“ (Madison, 26 de ani)

Nu poţi ieşi la o întâlnire romantică împreună cu o fată pe care o iei acasă din prima

"Dacă vrei să faci sex de la prima întâlnire, eu sunt dispus. Dar nu te aştepta să mai dau vreun semn a doua zi“ (Travis, 23 de ani)

"Cred că mulţi bărbaţi se feresc să spună că nu-şi doresc cu adevărat fata care face sex din prima noapte, ca să nu pară prea sensibili. Adevărat, există şi tipi care vor aşa ceva, dar majoritatea nu doresc o relaţie serioasă cu o astfel de femeie. Ne dorim în secret perioada de aşteptare, vrem să o ducem la restaurant şi apoi să ne plângem de asta pe la spatele ei. Vrem să fim refuzaţi pentru că este al naibii de sexy, până când ne dă de înţeles că este pregătită. (Sam, 29 de ani)

„Dacă mă culc cu ea de la prima întâlnire, clar este nemaipomenit, dar niciodată nu o să pot vedea într-o astfel de femeie o soţie. O să fie doar fata aia care a cedat imediat ce ne-am întâlnit“ (Quinn, 26 de ani)

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove!

Citeşte şi:

Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în dormitor? 9 semne că nu este satisfăcută

Pe culmile plăcerii: 10 lucruri care le înnebunesc pe femei în dormitor

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite