Pe culmile plăcerii: 10 lucruri care le înnebunesc pe femei în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile îşi doresc să ai mâinile, limba şi gura implicate în actul sexual. FOTO Arhivă Adevărul
Femeile îşi doresc să ai mâinile, limba şi gura implicate în actul sexual. FOTO Arhivă Adevărul

Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor.

După ce au strâns declaraţiile a 1.000 de femei, jurnaliştii de la „Your Tango” au rezumat câteva din cele mai oneste răspunsuri ale reprezentantelor sexului frumos, unele timide, altele mai îndrăzneţe, referitoare la lucrurile pe care acestea şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în amor:

1. Săruturi şi iar săruturi

„Vreau să mă sărute uşor, să simt că mă iubeşte şi că mă doreşte”, spune Marta L.

„Uneori am nevoie să acorde timp sărutărilor. Trebuie să îmi demonstreze că mă vrea, într-adevăr”, precizează Faith V.

„Să mă sărute pe buze, pe interiorul coapselor, pe gâ, să-mi sărute mâna şi să mă sărute în timp ce facem dragoste”, îşi doreşte Michelle N.

„Îmi place când mă sărută în public. Nu îmi plac în mod special aceste manifestări în public, dar vreau să vadă toată lumea că îi pasă de mine şi că sunt specială”, spune Betty C.

   

Sărut-o încet. Las-o să tânjească înainte să îi atingi buzele, dar fii atent la răspunsul ei. Sărut-o pe obraji, pe gât, pe frunte şi acordă atenţie şi zonelor ignorate de cele mai multe ori, precum spatele. Începe tandru, dar nu te sfii să o săruţi şi cu pasiune. 

2. Preludiul trebuie să înceapă înainte de a ajunge în dormitor

„Uneori începe din senin. Mergem în dormitor, se aşteaptă să mă întind pe spate şi să fiu gata de acţiune”, spune Monica F.

„Nu sunt o priză în care poţi, pur şi simplu, băga un ştecher”, se plânge Deb G.

„Inteligenţa unui bărbat mă excită de-a binelea”, mărturiseşte Juanita G. 

Pentru unii bărbaţi, există două tipuri de preludiu: să fie atinşi sau să anticipeze atingerea. Pentru femei, însă, mintea este cea mai erogenă zonă. Nu există un înlocuitor suficient de bun pentru stimularea mentală sau pentru discuţiile inteligente. Poţi seduce o femeie înainte ca ea să îşi dea seama că este sedusă doar printr-o privire sau printr-o afirmaţie. Fă-o să se simtă importantă şi dorită.

3. Preia controlul

„Nu mai aştepta să preiau eu controlul. Mă vrei? Demonstrează-mi”, precizează Lona T.

„Am nevoie să fie bărbat, să-mi arate că mă doreşte. Nu ar strica să mă lipească de un perete şi să  smulgă hainele de pe mine”, spune Gina D. 

„Îmi place ca iubitul meu să apeleze la forţă, să mă ţină de mâini în timp ce facem dragoste”, declară Shawn E.

„Îmi place la nebunie să mă tragă de păr. Vreau să mă domine”, mărturiseşte Kris R.

Un procent de 91% din intervievate îşi doresc acelaşi lucru: ca partenerul să preia controlul în dormitor. Femeile îşi doresc un bărbat încrezător şi pasional, care să preia controlul din când în când. Dacă partenera îţi permite să te porţi astfel în aşternuturi, înseamnă că are încredere în tine. 

4. Sexul oral nu trebuie neglijat  

„Îmi place la nebunie când îmi face sex oral. Mă relaxează şi mă excită teribil. Apoi poate face ce vrea cu mine”, spune Joanne S.

„Sexul oral este un act foarte personal. Dacă îl las, înseamnă că este important pentru mine”, mărturiseşte Kat H.

Potrivit unor studii, aproximativ 75% din femei nu ajung la orgasm doar prin penetrare, ceea ce înseamnă că sexul oral poate fi soluţia salvatoare pentru ca partenera să fie satisfăcută. 

5. Fă-o să simtă că îţi pasă de plăcerea ei

„Nimic nu se compară cu un masaj relaxant pe spate”, spune Yolanda K.

„Îmi place foarte mult să văd că îşi dă silinţa să mă aducă la orgasm. Nu sunt dificilă, dar contează să văd că se străduieşte”, mărturiseşte Fran U.

„Îmi place când are răbdare cu mine şi că e receptiv la ce îmi place şi la ce nu”, spune Donna J.

Femeile au nevoie să se simtă speciale, dorite şi răsfăţate, dar au nevoie şi de confort. Acordă-i timp şi atenţie.

6. Mişcări şi ritmuri variate

„Sunt momente în care vreau să fie tandru, să îmi arate că mă iubeşte, dar sunt şi momente în care vreau să fie pasional şi uşor agresiv”, mărturiseşte Paula B.

„Vreau să îi simt mâinile peste tot pe corpul meu, tot timpul”, preferă Penni J.

Peste 80% din respondente au declarat că au întâlnit bărbaţi care au o singură „viteză“ atunci când fac dragoste: rapid. Femeile preferă o alternare a ritmului. În plus, îşi doresc ca partenerul să-şi folosească mâinile, limba şi gura în actul sexual.

7. Jocuri de rol

„Îmi place când se îmbracă în uniforma de marinar. Bărbaţii în uniformă mă excită”, admite Jessie L.

„Soţul meu are un fetiş legat de picioare. Îşi pierde minţile când port tocuri sau ciorapi cu port-jartier”, spune Erica M.

„Poate sunt eu nebună, dar îmi place să pozez în şcolăriţă sexy şi neascultătoare. El e profesorul şi mă pedepseşte că nu mi-am făcut tema cum trebuie”, mărturiseşte Hanna R.

Jocurile de rol pot fi eliberatoare, sexy, amuzante şi pot fi o cale bună de a scăpa de inhibiţii şi nesiguranţă. 

8. Las-o să preia controlul

„Îmi place să fiu eu la cârmă. Nu de fiecare dată, doar uneori. Şi îmi place să fac lucruri pentru el, dar lucruri care să îi facă foarte clar faptul că eu deţin controlul”, spune Karen W. 

Puterea poate fi un stimulent eficient atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dacă majoritatea respondentelor a declarat că nu sunt adeptele sadomasochismului, 53% din ele au declarat că vor, totuşi, să îşi domine din când în când partenerul. De asemenea, un procent de 9% din intervievate a declarat că preferă să deţină în totalitate controlul în pat.

9. Sexul în public

„Posibilitatea de a fi prinsă sau văzută mă excită foarte tare“, se destăinuie Erika D. 

Chiar dacă nu îşi doresc neapărat să meargă până la capăt cu un act sexual în public, pentru multe dintre femei, posibilitatea de a fi observate de un străin este foarte excitantă. 

10. Dezbrac-o fără grabă 

„Vreau să fiu dezvăluită uşor, precum un cadou”, spune Debbie B.

„Trebuie să îmi acorde timp şi atenţie până când nu mai pot rezista. Vreau să văd că mă doreşte”, mărturiseşte Michelle S.

De cele mai multe ori, cuplurile trec la treabă fără să zăbovească. Seducţia, însă, necesită un ritm mai lent. Descoperă-i trupul, admir-o, mângâi-o. 

Citeşte şi:

10 sfaturi utile: ce trebuie să facă femeile în pat ca să ajungă mai repede la orgasm

10 lucruri pe care femeile le cred sexy, dar bărbaţii le urăsc

15 minciuni despre sex pe care le învăţăm din filme

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite