S-a sinucis fiindcă i se „ducea” blondul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frances Warren (26 de ani) s-a sinucis după ce şi-a „bombardat” stilistul cu telefoane şi mesaje, din disperarea faptului că i-a pierit nuanţa de blond.

Frances Warren era atât de îngrijorată de starea părului ei, mai exact de faptul că devine „galben sau portocaliu”, că voia cu disperare să şi-l rezolve. A devenit atât de anxioasă în privinţa podoabei capilare că a ajuns să trimită zeci de mesaje coafezei pentru a-i cere ajutorul, arată raportul poliţiei, citat de dailymail.co.uk. 

Ancheta, finalizată recentă, arată că imediat după întâlnirea sa cu stilista sa, care a avut loc în casa acesteia, la insistenţele britanicei, aceasta a dispărut. A fost găsită două zile mai târziu, pe 31 mai, la peste 100 de kilometri distanţă de casă, într-o pădure. Potrivit poliţiei, Frances Warren s-a spânzurat. 

Cu o noapte înainte să fie dată dispărută, britanica a trimis 50 de mesaje stilistei sale, în încercarea de a o convinge să vină să-i vadă părul. Potrivit anchetei în derulare, Frances era depresivă şi obsedată de părul său.

image

Cercetările realizate după moartea acesteia au scos la suprafaţă detalii importante despre starea de sănătate psihică a tinerei funcţionare britanice. Aceasta suferea de depresie, dar refuza orice tratament medicamentos, după cum a mărturisit prietenul acesteia. 

Părul său devenise o adevărată obsesie pentru ea, vizitele extrem de dese la salonul stilistei sale fiind deja o obişnuinţă.

„În ultimele două luni de viaţă, şi-a schimbat culoarea părului de patru sau cinci ori, dar era în permanenţă supărată din această cauză, nu voia să mă asculte când îi spuneam că este OK. I-a controlat viaţa, pur şi simplu”, a declarat prietenul britanicei. 

image

Pe 29 mai, aceasta a fost la casa stilistei sale, unde părul acesteia a fost vopsit atât de puternic, că devenise complet platinat. Cu toate acestea, Frances nu era mulţumită, refuzând să creadă că părul ei nu mai este „galben”. A plecat supărată din casa stilistei, moment în care a fost văzută ultima oară în viaţă. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite