VIDEO Elton John: „Am fost un monstru. Copiii m-au schimbat într-o persoană mai bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe numele real Reginald Kenneth Dwight, Sir Elton John, a vândut într-o carieră de peste patru decenii peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind, astfel, unul dintre cei mai de succes artişti din istorie FOTO Reuters
Pe numele real Reginald Kenneth Dwight, Sir Elton John, a vândut într-o carieră de peste patru decenii peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind, astfel, unul dintre cei mai de succes artişti din istorie FOTO Reuters

Starul britanic Elton John a dezvăluit, în cadrul decernării premiilor Brits Icon, că postura de tată l-a ajutat să treacă peste accesele de furie din trecut.

În cadrul galei care s-a desfăşurat la London Palladium, muzicianul a interpretat mai multe piese din repertoriul său, iar prietenii săi l-au surprins cu mesaje video ca semn de recunoaştere a muncii sale. În pauzele dintre piese, Elton John a vorbit cu sinceritate despre relaţia sa cu regizorul canadian David Furnish, dar şi despre copiii săi: Zachary (2 ani), Elijah (9 luni). „Uneori, suntem cu toţii nişte monştri. M-am schimbat foarte mult, am lucrat mult cu mine“, a declarat în cadrul galei Sir Elton John despre temperamentul său vulcanic.

„Partenerul meu m-a ajutat şi m-a pus în faţa problemelor care mă încercau, m-a ajutat să devin o persoană mai bună. Cireaşa de pe tort e reprezentată de faptul că, acum, am copii. În preajma lor trebuie să te comporţi civilizat, nu poţi să înjuri, spre exemplu, pentru că acest lucru se va reflecta în comportamentul lor. Copiii sunt cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă“, a mai spus acesta.

image

Elton John alături de partenerul său David Furnish FOTO AFP

În ceea ce priveşte o altă abatere a sa, tentativa de sinucidere din 1975, atunci când a înghiţit 60 de pastile de Valium (diazepam) şi a sărit în piscina locuinţei sale din Los Angeles, chiar în faţa mamei şi bunicii sale, Elton John a catalogat-o drept „un strigăt de ajutor“. „Niciodată nu am fost bun în exprimarea sentimentelor mele. Regret enorm abuzul de droguri şi egoismul, dar a trebuit să trec prin asta pentru a mă transforma în persoana de acum. A trebuit să învăţ să redevin o fiinţă umană“, a mai spus Elton John.

Sir Elton John a deschis spectacolul cu piesa „I’m Still Standing“, ca finalul reprezentaţiei să îl aducă în compania lui Rod Stewart. Printre cei care i-au transmis mesaje de felicitare pentru întreaga carieră s-au numărat Ringo Starr, Yoko Ono şi fostul preşedinte american Bill Clinton.

Pe numele real Reginald Kenneth Dwight, Sir Elton John, a vândut într-o carieră de peste patru decenii peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind, astfel, unul dintre cei mai de succes artişti din istorie. A câştigat cinci Premii Grammy, iar pentru coloana sonoră a filmului „The Lion King/Regele Leu“ a primit Premiul Oscar şi un Glob de Aur. În 2004, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 49 în Top 100 cei mai buni artişti din istorie.

Elton John a fost inclus în „Rock and Roll Hall of Fame“ în 1994. S-a implicat intens în lupta contra SIDA începând cu sfârşitul anilor 1980 şi a fost numit cavaler în 1998. S-a căsătorit cu regizorul de origine canadiană David Furnish pe 21 decembrie 2005 şi continuă să fie un apărător al comunităţii LGBT. În 2008, revista Billboard l-a numit cel mai de succes artist masculin din istorie in „The Billboard Hot 100 Top All-Time Artists“ şi pe locul trei la general, după The Beatles şi Madonna.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite