Poveste de dragoste cu final tragic: doi soţi de 90 de ani s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speriaţi de gândul că ar putea să ajungă într-un azil de bătrâni, doi pensionari de 90 de ani s-au aruncat de pe acoperişul blocului în care locuiau.

Roy şi Glenys Smith, doi pensionari din Bournemouth, Anglia, au preferat să-şi pună capăt zilelor decât să-şi părească locuinţa în favoarea unui centru de îngrijire pentru bătrâni. 

Bolnavi şi temători, cei doi s-au strâns de mână şi-au sărit în gol de la aproape 10 metri înălţime, relatează „Daily Mail“.

Când serviciul de ambulanţă a ajuns la locul accidentului, cei doi soţi fuseseră deja declaraţi decedaţi. „Erau doi bătrâni căsătoriţi şi bolnavi. El îşi pierduse vederea acum doi ani. Cred că accidentul s-a petrecut în timpul nopţii, pentru că nimeni din bloc nu a văzut şi nu a auzit nimic. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost descoperite în jurul orei 8“, a povestit Mark Goldfinger, unul dintre vecinii cuplului, pe un ton trist.

„În ultimii cinci ani starea lor de sănătate se înrăutăţise. Bărbatul mereu se sprijinea de soţia sa atunci când ieşeau la plimbare“, a completat Goldfinger.

„Nu-i cunoşteam foarte bine. Doar ne salutam. Erau devotaţi unul altuia - mereu se ţineau de mână când ieşeu în public“, a adăugat un alt vecin.

Citeşte şi:

VIDEO Povestea bătrânului care a cerşit în stradă un rinichi pentru soţia sa 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite