Mihaela Bilic avertizează: „Cireşele îngraşă teribil!” Topul fructelor periculoase pentru siluetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihaela Bilic foto arhiva personala

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic avertizează asupra celor mai iubite fructe de sezon. ”Cireşele îngraşă teribil!”, iar în top se află şi pepenii. Însă acest lucru un înseamnă că trebuie să renunţăm de tot la aceste delicii, doar să le consumăm cu măsură.

Cireşele se află în fruntea topului fructelor care îngraşă, alături de pepeni şi struguri, atrage atenţia Mihaela Bilic, pentru Digi 24, explicând că „pe un podium al fructelor care îngraşă, cireşele sunt primele. La toamnă vor fi strugurii care bat orice.”

Avertismentul dr. Mihaela Bilic: „Cireşele îngraşă teribil!”

Potrivit dr. Mihaela Bilic, motivul pentru care aceste fructe devin periculoase pentru silueta şi sănătatea noastră este cantitatea ridicată de zahăr pe care aceste fructe o conţin. Iată şi explicaţia:

„Iar acum mi se pare că cireşele, prin aceste ameliorări de soi, mi se par că sunt atât de dulci, îmi par aproape greţos de dulci, parcă sunt confiate. Adică sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, şi nu neapărat că au fost cu pesticide, ci pentru că, sunt sigură, soiurile au fost ameliorate. Adică greu mai găseşti cireşele alea apoase şi fără gust pe care le aveau bunicii noştri în curte,” a spus nutriţionistul.

„Iar cireaşa e grea. Un kilogram de cireşe e un castron un pic mai mare. Căpşunile măcar nu au risc pentru siluetă. Dar cireşele, pepenii şi strugurii sunt bombă,” a mai arătat Mihaela Bilic.

Citeşte continuarea pe click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite