Trucul pentru gene mai lungi și mai dese cu un produs naturist. Ce trebuie să ai în vedere

0
Publicat:

Genele lungi și dese reprezintă visul multor femei, care se întreabă dacă există alternative naturiste și mai la îndemână decât extensiile/aplicarea fir cu fir, în saloanele specializate.

Genele lungi și dese reprezintă visul multor femei. FOTO Shutterstock
Genele lungi și dese reprezintă visul multor femei. FOTO Shutterstock

Uleiul de cocos s-a dovedit a fi un aliat eficient în acest deziderat. Specialiștii susțin că una dintre cele mai eficiente modalități de utilizare a uleiului de cocos pentru stimularea creșterii genelor este prin utilizarea sa ca demachiant natural, potrivit Click!

Acest ingredient comun nu doar că ajută la îndepărtarea eficientă a machiajului, dar, aplicat corespunzător, poate contribui și la îmbunătățirea sănătății și aspectului genelor.

Un pas important în rutina de îngrijire a genelor constă în eliminarea machiajului în mod delicat și eficient. Uleiul de cocos se dovedește a fi o opțiune excelentă pentru această sarcină. 

Aplică câteva picături pe un disc demachiant

Începe prin a aplica câteva picături de ulei de cocos pe un disc demachiant sau pe o bucată de bumbac. Asigură-te că uleiul este în stare lichidă, deoarece se solidifică la temperaturi mai scăzute.

Masează ușor genele

Cu ajutorul discului sau bumbacului înmuiat în ulei de cocos, masează ușor genele. Asigură-te că acoperi toate genele pentru a beneficia de hidratare și nutriție.

Lasă uleiul să acționeze peste noapte

Lasă uleiul de cocos să acționeze pe gene pe durata întregii nopți. Acest proces permite substanțelor benefice din ulei să pătrundă în firele de păr și să le hrănească în profunzime.

Citește în Click! despre întregul ritual și despre felul în care uleiul de cocos acționează.

Cereți însă sfatul unui dermatolog!  Amintim că o tânără a ajuns direct pe masa de operație după ce a folosit ulei de cocos pentru a se demachia. A povestit că a văzut trucul pe TikTok, dar după ce l-a folosit s-a ales cu o infecție oculară. 

Tânăra din Mexic a povestit că a văzut prima dată metoda pe rețelele de socializare, relatează Independent.  

După ceva timp a observat că i-a apărut un urcior și, la început, nu i-a dat prea multă importanță. Pe măsură ce durerea a continuat, fata a decis să încerce o altă metodă pe care a văzut-o tot pe social pentru a se vindeca. De aici a început coșmarul. Pentru că durerile erau mari și inflamația o deranja serios, a ales în cele din urmă să meargă la specialist.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite