Trucul genial care îți poate salva viața. Gestul care nu trebuie făcut niciodată noaptea de femeile singure VIDEO

0
Publicat:

Un sfat simplu, dar neprețuit. Un videoclip postat pe TikTok pentru femeile care locuiesc singure și se întorc acasă peste noapte a devenit viral, strângând peste 23 de milioane de vizualizări. Utilizatorul a împărtășit un sfat șocant de siguranță cu urmăritorii ei.

În videoclipul ei, Mary Alice împărtășește o experiență personală în care un străin a abordat-o când ieșea din mașină pentru a se întoarce acasă, relatează brightside.me

Puteți fi urmărită noaptea, pe stradă, fără să știți FOTO Shutterstock
Puteți fi urmărită noaptea, pe stradă, fără să știți FOTO Shutterstock

Bărbatul a încercat să o implice într-o conversație despre un far care era stins pe mașina ei.

După ce a intrat în apartamentul ei, Mary Alice a ales să nu aprindă luminile. Ea a urmărit pe geam pentru a vedea ce se întâmplă în fața imobilului. Exact așa cum bănuia. Bărbatul suspect a așteptat pe stradă, aproximativ 5 minute, în fața complexului în care ea locuiește, pentru a vedea unde va fi aprinsă lumina. Experiența ei le reamintește femeilor să fie precaute și vigilente cu privire la împrejurările în care se întorc seara acasă.

Mary Alice explică faptul că, neaprinzând luminile, străinul știa doar care mașină este a ei și unde locuiește, dar nu și apartamentul. Ea a mai spus că singura lumină pe care o avea aprinsă era cea din baie, care nu avea ferestre. 

  „Este atât de inteligent să adopt asta"

Videoclipul a fost apreciat de internauți care i-au mulțumit pentru că le-a împărtășit sfatul. Se pare că acest gest banal nu este luat în considerare de multe femei.

Sfat uimitor la care garantez că atât de mulți nu se gândesc... Nu l-am făcut până când nu ai spus asta!” a scris cineva, continuând: "Mulțumesc!"

Este atât de inteligent să adopt asta, dar, de asemenea, mi-e teamă că cineva va fi deja acasă, așteptându-mă în întuneric”, a spus altcineva.

Wow, nu m-am gândit niciodată la asta”, a scris o altă persoană. „Este, de asemenea, o idee bună să aveți draperii opace pentru apartamentul dvs., pentru a nu vizibil interiorul casei de pe stradă!”, a precizat Mary Alice.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite