A ajuns la operație după ce s-a demachiat. Coșmarul unei tinere care a apelat la un truc de pe Tik Tok: „Nu a funcționat la mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a ajuns direct pe masa de operație după ce a folosit ulei de cocos pentru a se demachia. A povestit că a văzut trucul pe TikTok, dar după ce l-a folosit s-a ales cu o infecție oculară. Aranza, în vârstă de 22 de ani, folosea de ani de zile ulei de cocos pentru a-și curăța fața.

Tânăra a ajuns la operație FOTO Jam Press/ @entre_letrasae
Tânăra a ajuns la operație FOTO Jam Press/ @entre_letrasae

Tânăra din Mexic a povestit că a văzut prima dată metoda pe rețelele de socializare, relatează Independent.  

După ceva timp a observat că i-a apărut un urcior și, la început, nu i-a dat prea multă importanță. Pe măsură ce durerea a continuat, fata a decis să încerce o altă metodă pe care a văzut-o tot pe social pentru a se vindeca. De aici a început coșmarul. Pentru că durerile erau mari și inflamația o deranja serios, a ales în cele din urmă să meargă la specialist.

Femeia și-a spus povestea  în mediul online pe a-i avertiza pe oameni să nu treacă și ei prin astfel de experiențe. 

"M-am demachiat în fiecare zi cu ulei de cocos și apoi cu apă micelară", a declarat Aranza pentru NeedToKnow.co.uk.

I-a apărut un urcior

După mulți ani în care tânăra s-a demachiat folosind zilnic ulei de cocos, i-a apărut un urcior. Deși a crezut că va dispărea în câteva zile,acest lucru nu s-a întâmplat. Fiind ocupată cu examenele pentru facultate s-a gândit că mai bine ar apela la un alt truc de pe internet decât să ceară părerea unui specialist.

"Am văzut pe TikTok că te dai cu apă caldă apoi cu apă rece, acesta o să dispară așa că am încercat și eu, dar nu a funcționat la mine. În cele din urmă, am ajuns să merg la doi oftalmologi diferiți și amândoi mi-au spus că este vina uleiului", a declarat ea.

Operația a durat aproximativ 20-25 de minute, iar Aranza și-a revenit complet de atunci.

Ea are acum misiunea de a crește gradul de conștientizare cu privire la trucurile online și de a avertiza oamenii care încearcă tot felul de sfaturi, fără a cere mai întâi sfatul unui profesionist.

Chiar și veninul de șarpe este natural, dar asta nu îl face bun. Este mai bine să folosiți produse adecvate disponibile pe piață”, a comentat o persoană la postarea fetei.

Altcineva a spus: „Vă rog, trebuie să fim informați, vă mulțumim că ne-ați povestit cazul, servește ca exemplu.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite