Gene mai groase, în mod natural. Cum le obţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gene mai groase, în mod natural. Cum le obţii
Gene mai groase, în mod natural. Cum le obţii

Daca esti femeie, stii cat de important este aspectul fizic si cum genele lungi si dese iti schimba complet privirea. Dar cum obtii gene mai groase, in mod natural? Cu cateva solutii ieftine, la indemana oricui.

Nu are rost sa te chinui cu gene false sau tot felul de produse scumpe care iti promit marea cu sarea. Tot ce iti trebuie e in acest material. Si, evident, sa si faci ca la carte tot ce ti se arata.

Gene mai groase, în mod natural

1. Ulei de ricin pentru gene

Uleiul de ricin este bogat în substanţe nutritive, inclusiv acidul ricinoleic. Acesta este un tip de acid gras care reduce inflamaţia şi poate, la rândul său, să promoveze creşterea în zonele de pe pleoape care ar putea fi inflamate. Uleiul de ricin stimulează, de asemenea, creşterea ţesutului, ajutând la vindecarea rănilor – poate o infecţie oculară care blochează creşterea genelor?!

Proprietăţile uleiului sunt numeroase: reduce uscarea şi acumularea de piele moartă care impiedica genele de la creşterea la potenţial maxim. Puneţi 2 linguri de ulei şi 2 linguri de gel de aloe vera pe un tampon de bumbac. Ştergeţi cu grijă genele, fără a baga produsele in ochi. Lasati peste noapte, apoi clatiti cu o discheta calda, dimineata. Faceţi acest lucru zilnic, timp de 2-3 luni.

Află continuarea doar aici!

Cum ţii ridurile la distanţă. Paşii esenţiali

5 lucruri surprinzătoare despre femei. De ce nu au sânii aceeaşi mărime

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite