Ce să nu faci în avion, niciodată. Trei sfaturi esențiale, dezvăluite de o însoțitoare de zbor VIDEO

0
Publicat:

Pentru a rămâne în siguranță și a te simți confortabil, în timpul zborului cu avionul, pasagerii ar trebui să țină cont de câteva reguli simple, dezvăluite chiar de către însoțitorii de zbor. Trei ponturi sunt esențiale, susțin aceștia.

O stewardesă care obișnuiește deseori să împărtășească, pe contul său de TikTok, tot felul de trucuri utile, sfaturi și experiențe din culisele meseriei sale, a dezvăluit care sunt cele trei lucruri esențiale ce nu ar trebui făcute niciodată în timpul unei călătorii cu avionul.

Sfaturile Mivei au fost citate și de către tabloidul britanic „The Mirror”. Pasagerii care țin cont de aceste ponturi nu riscă să fie dați jos din avion, să se îmbolnăvească și nici să aibă parte de alte incidente neplăcute, susține această însoțitoare de zbor.

Pantaloni scurti in avion - calator - centura FOTO Shutterstock
Un pont esențial în avion este să nu purtați șorturi sau fuste Foto Shutterstock

Nu purtați fuste sau șorțuri în călătoria cu avionul

Așadar, în primul rând, ea îi sfătuiește pe pasageri să nu poarte niciodată șorturi (pantaloni scurți) sau fuste în avion, menționând preocupările legate de curățenia scaunelor și disconfortul potențial din cauza fluctuațiilor de temperatură în cabină. 

Să nu faci în avion: nu te îmbăta

Apoi, ea amintește despre o altă regulă de bază, asupra căreia a început să se pună tot mai mult accent în ultima perioadă, din cauza a nenumărate incidente pe care le-a cauzat. Practic, avertizează asupra consumului excesiv de alcool la bord. Miva a menționat că pasagerii care se îmbată riscă să fie dați jos din avion din motive de siguranță.

Hidratați-vă, înainte, dar și în timpul cursei aeriene

În cele din urmă, a subliniat și importanța hidratării în timpul zborurilor. Aerul uscat și umiditatea scăzută din avion pot duce la deshidratare, a precizat însoțitoarea de zbor. 

Pentru a combate acest lucru, Miva recomandă pasagerilor să bea multă apă înainte și în timpul zborului, sugerând ca aceasta să fie cumpărată după ce ați trecut de controlul de securitate. O altă posibilitate ar fi să aveți în bagajul de mână o o sticlă reutilizabilă goală pentru a o umple la sursele / dozatoarele de apă potabilă. Doar că acestea nu sunt disponibile în toate aeroporturile. Specialiștii în medicină recomandă însă apa îmbuteliată.

Corpul uman pierde până la 0,25 de litri de apă pe ora de zbor. Prin urmare, ce ar trebui să nu faci în avion, niciodată, ar fi să nu te însetezi, să nu bei excesiv și să nu te îmbraci prea „scurt”, din motive de siguranță, dar și de confort.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite