Însoțitoarele de zbor dezvăluie alimentele și băuturile care trebuie evitate în avion: „Dacă sunteți pretențios, nu o mâncați!”

0
Publicat:

Toți cei care au călătorit cu avionul au propria părere despre mâncarea servită în avion. Însoțitoarele de zbor dezvăluie care sunt alimentele și băuturile care trebuie evitate.

O însoțitoare de zbor dezvăluie alimentele și băuturile care trebuie evitate FOTO: Shuterstock
O însoțitoare de zbor dezvăluie alimentele și băuturile care trebuie evitate FOTO: Shuterstock

În primul rând, pasagerii ar trebui să fie atenți la apă și băuturi calde. În timp ce apa îmbuteliată este bună, apa de la robinet ar putea fi una de evitat, a explicat un însoțitor de bord pentru HuffPost, citată de indy100.

„Totul se reduce la cât de des sunt curățate țevile. Majoritatea însoțitorilor de bord nu vor bea apă de la robinet, cafea sau ceai”, a spus ea, adăugând că apa de la robinet este, de asemenea, utilizată în mod obișnuit pentru prepararea cafelei și a ceaiului.

Mare atenție și la gheața din băutură, care adesea este făcută folosind aceeași apă de la robinet.

De asemenea, fripturile și fileurile sunt o altă categorie de alimente de evitat, au spus însoțitorii de zbor.

„Cuptoarele sunt doar atât de mari și nu încape prea multă mâncare în ele. Dacă sunteți pretențios cu privire la modul în care trebuie pregătită friptura dumneavoastră, nu o mâncați”, a declarat un însoțitor de zbor Delta Air Lines, pentru publicația citată.

Alcoolul este un alt element care „afectează negativ organismul atunci când vă aflați la altitudine mare”, a adăugat Whytney, tot din cauza deshidratării, precum și a nivelului mai scăzut de oxigen din organism în timpul zborului.

În ceea ce privește pastele și supele, acestea au, de obicei, un conținut ridicat de sare în timpul zborurilor, pentru că „presiunea scăzută înseamnă că aceste grupuri de alimente au un gust mai puțin intens la presiune scăzută, ceea ce îi determină pe furnizorii de catering din aviație să le condimenteze puternic”.

În ceea ce privește alte alimente refrigerate, experții au avertizat că și acestea ar trebui să fie ignorate. Acestea sunt foarte proaspete atunci când sunt servite în avioane.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite