Ciorbă de lobodă cu afumătură
0
Vine perioada ciorbelor de lobodă, a mâncărurilor de spanac şi a salatelor verzi, deci trebuie să profiţi de aceste verdeţuri foarte gustoase şi foarte sănătoase. Loboda este un foarte puternic antiinflamator şi poate calma durerile periferice. În plus, loboda este excelentă pentru întărirea sistemului imunitar, mai ales în perioada primăverii, când virozele sunt în floare.
Loboda asigură buna funcţionare a întregului organism, asigură o circulaţia mai bună a sângelui, o funcţionare bună a rinichilor, o digestie mai bună şi oferă energia de care ai nevoie zi de zi. Iată o reţetă simplă de ciorbă de lobodă cu afumătură, o mâncare săţioasă şi gustoasă.
Ingrediente Ciorbă de lodobă cu afumătură:
– 1 kg de frunze de lobodă
– 500 de grame de afumătură
– 2 cepe
– 1 morcov
– 1 ou
– boabe de muştar
– boabe de piper
– 500 de ml de borş
– 100 de grame de smântână
– 1 legătură de mărar verde
– 1 legătură de pătrunjel verde
– sare şi piper după gust