Ciorbă de conopidă cu smântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa foto: http://blogs.rep-am.com
sursa foto: http://blogs.rep-am.com

Nu este niciun secret pentru nimeni că iarna ne vine foarte des pofta de a mânca supe şi ciorbe fierbinţi. Vremea de afară nu o cere, dar sperăm să vă placă această reţetă de iorbă de conopidă cu smântână şi la început de primăvară. Este savuroasă, cremoasă, plină cu bucăţi de conopidă. S-ar putea să ţi se parăp prea mulţi paşi pentru prepararea ei, dar nu este nimic dificil în a o prepara.

Ciorbă de conopidă cu smântână – Ingrediente (6 porţii)

150 g unt

1/2 ceapă, tocată

1 morcov tocat

1 tijă ţelină, tocată

1 conopidă mare sau 2 mai mici )desprinsă în bucheţele mici)

2 linguri pătrunjel uscat sau proaspăt, tocat

2 l supă de legume

6 linguri făină

2 căni lapte

sare

1 cană smântână

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite