Ciorbă de conopidă cu smântână
0
sursa foto: http://blogs.rep-am.com
Nu este niciun secret pentru nimeni că iarna ne vine foarte des pofta de a mânca supe şi ciorbe fierbinţi. Vremea de afară nu o cere, dar sperăm să vă placă această reţetă de iorbă de conopidă cu smântână şi la început de primăvară. Este savuroasă, cremoasă, plină cu bucăţi de conopidă. S-ar putea să ţi se parăp prea mulţi paşi pentru prepararea ei, dar nu este nimic dificil în a o prepara.
Ciorbă de conopidă cu smântână – Ingrediente (6 porţii)
150 g unt
1/2 ceapă, tocată
1 morcov tocat
1 tijă ţelină, tocată
1 conopidă mare sau 2 mai mici )desprinsă în bucheţele mici)
2 linguri pătrunjel uscat sau proaspăt, tocat
2 l supă de legume
6 linguri făină
2 căni lapte
sare
1 cană smântână