Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un polonic cu ciorbă fierbinte, potrivit pentru serile reci de iarnă!
Un polonic cu ciorbă fierbinte, potrivit pentru serile reci de iarnă!

Pe lângă proteine şi grăsimi, carnea de curcan oferă fosfor, fier, zinc, cupru şi vitaminele B2, B3, B5, B6 şi B12. Înainte de a prepara ciorbă de curcan cu tăiţei de casă, este bine să păstrezi carnea cât mai puţin. O poţi lăsa totuşi două-trei zile la frigider. Curcanul gătit nu trebuie ţinut mai mult de două ore la temperatura camerei.

Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă – Ingrediente (6 porţii)

măruntaiele şi aripile de la un curcan potrivit
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
½ ţelină mică
1 praz micuţ sau 1 ceapă mare
1 ardei gras
450 g roşii în bulion
1 l borş de casă
sare
1 legătură leuştean verde (sau uscat)

Pentru tăiţei
1 ou
1 praf de sare
făină cât cuprinde

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite