Borş de sfeclă cu carne de vită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Această reţetă o poţi pregăti şi cu carne de porc, dacă vrei!
Această reţetă o poţi pregăti şi cu carne de porc, dacă vrei!

Vrei o ciorbă cu un gust bogat? Nimic mai uşor! În patru paşi simpli, poţi prepara acest borş de sfeclă cu carne de vită plin de vitamine şi cu o savoare deosebită. Alege sfecla de dimensiune mai mică, pentru că este mai gustoasă. Din frunzele tinere de sfeclă poţi prepara salate. Dacă ţii sfecla în frigider, o poţi păstra şi 2 săptămâni.

Borş de sfeclă cu carne de vită – Ingrediente (8 porţii)

500 g carne de vită

2 morcovi

¼ varză

1 ţelină

3 sfecle

1 ceapă

2-3 linguriţe de bulion

250 ml smântână

piper

sare

750 ml borş

1-2 linguri ulei pentru călit

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite