Borş de sfeclă cu carne de vită
0
Această reţetă o poţi pregăti şi cu carne de porc, dacă vrei!
Vrei o ciorbă cu un gust bogat? Nimic mai uşor! În patru paşi simpli, poţi prepara acest borş de sfeclă cu carne de vită plin de vitamine şi cu o savoare deosebită. Alege sfecla de dimensiune mai mică, pentru că este mai gustoasă. Din frunzele tinere de sfeclă poţi prepara salate. Dacă ţii sfecla în frigider, o poţi păstra şi 2 săptămâni.
Borş de sfeclă cu carne de vită – Ingrediente (8 porţii)
500 g carne de vită
2 morcovi
¼ varză
1 ţelină
3 sfecle
1 ceapă
2-3 linguriţe de bulion
250 ml smântână
piper
sare
750 ml borş
1-2 linguri ulei pentru călit
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro