Cum ar putea arăta noua Dacia Duster Pick-up FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experții de pe piața auto se întreabă dacă noua versiune 2024 a lui Dacia Duster va avea și o variantă Pick-up așa cum este în prezent pentru că dacă răspunsul este pozitiv am putea discuta de cea mai economică astfel de utilitară de pe piață.

FOTO X-Tomi Design/Facebook
FOTO X-Tomi Design/Facebook

Noua versiune 2024 a lui Dacia Duster a fost dezvăluită publicului după ce a suferit o reproiectare completă, marcând începutul unei noi generații. „Acest SUV de succes, la prețuri accesibile, a servit întotdeauna drept fundație pentru una dintre cele mai accesibile camionete din Europa”, arată actudacia.com, care mai precizează că modelul s-a născut în urma unei colaborări cu Romturingia.

„Această variantă s-a bucurat de un succes comercial sporit odată cu sosirea celei de-a doua generații a Duster-ului. Cu toate acestea, nu a fost niciodată produs în cantități mari. În afara granițelor europene, există, însă, un Pick-up bazat pe Duster, comercializat sub marca Renault și anume Duster Oroch. Acest model a beneficiat de îmbunătățiri semnificative în prima jumătate a anului 2022, iar viitorul său este legat, într-o anumită măsură, de sosirea celei de-a treia generații a lui Duster.(...) Dacia nu a confirmat dacă noul Duster va include o versiune Pick-up. Cu toate acestea, datorită conceptelor designerului X-Tomi Design, ne putem face o părere despre posibilului model Dacia Duster Pick-up de a treia generație”, mai arată actudacia.com

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite