Britanic pasionat de mașini: „Dacia este marca ideală, este mare și fiabilă. Am avut Aston Martin și Bentley, însă nu se compară“ VIDEO

0
Publicat:

De mai mulți ani, mașinile Dacia se bucură de mare succes în Marea Britanie, fiind apreciate în special pentru fiabilitate și costurile reduse de întreținere.

Dacia Jogger pe străzile din Marea Britanie FOTO Dacia Jogger Owners Group UK
Dacia Jogger pe străzile din Marea Britanie FOTO Dacia Jogger Owners Group UK

Iar britanicii sunt atât de pasionați de Dacia încât au creat mai multe grupuri pe Facebook, în funcție de modelul deținut, fiecare grup având minimum câteva mii de membri.

În această săptămână, pe grupul de Facebook „Dacia Jogger Owners Group UK“ a scris o postare foarte interesantă și măgulitoare la adresa Daciei britanicul Alan Roberts, un mare pasionat de mașini.

„Unii oameni sunt atât de snobi... Vorbeam zilele trecute cu vecinul meu despre mașini, deoarece își va comanda noua Dacia Duster. La un moment dat, un cuplu a trecut pe lângă noi și a început să spună că Dacia Jogger, pe care o dețin, și care era parcată aproape de mine, e o mașină foarte proastă și alte aiureli. Acel cuplu deține o mașină Vauxhall Corsa. Iar acei cârcotași nu știau că Joggerul era al meu. Iar vecinul meu s-a enervat și a spus că până și plăcuțele de înmatriculare de la Dacia mea fac mai mult decât mașina lor veche. Ca să fiu sincer, am avut Aston Martin DB9 și Bentley Mulsane, însă îmi doream o mașină mare și fiabilă, iar Dacia a fost ideală. Tocmai am comandat și o Dacia Spring pentru mama mea. Iar când va fi lansată pe piață, voi comanda și noua Dacia Bigster”, a scris Alan Roberts.

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au înregistrat în 2023 cel mai bun an de la pandemie, în urma atenuării perturbărilor din lanţurile de aprovizionare, şi a majorării cererii pentru vehicule electrice, conform datelor publicate de Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT).

În 2023, Dacia a vândut 28.651 de vehicule pe piaţa britanică, o creştere de 5,25% comparativ cu 2022, când a înmatriculat 27.221 de unităţi.

Tot anul trecut, Dacia Jogger și-a continuat evoluția ascendentă și s-a clasat pe prima poziție în Europa în clasamentul modelelor de segment C (exceptând SUV), cu cele mai mari vânzări către persoanele fizice, cu 94.095 unități în 2023, o creștere de 65,6% comparativ cu 2022.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite