Adevărul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de muncă: cum să te trezeşti fericit şi motivat să începi o nouă zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Baciu, psiholog, şi Veronel Guiman, consultant in managementul motivaţiei, vin la Adevărul Live, de la ora 15.00, pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de muncă şi cum putem găsi motivaţia de a începe cu bucurie o nouă zi.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

„Stres” şi „anxietate” sunt unele dintre cele mai des întâlnite cuvinte din ziua de astăzi. Nu este deloc uşor să faci faţă programului încărcat, orelor interminabile de muncă şi agitaţiei din jur.

Statistici recente furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii scot la iveală faptul că unul din şase cazuri de depresie are printre principalii factori generatori stresul la locul de muncă.

Fiziologic, stresul este un răspuns al organismului la situaţii inconfortabile. Când ne simţim în pericol, sistemul nostru nervos reacţionează prin eliberarea hormonilor de stres, cum ar fi adrenalina şi cortizolul. Aşa încep să apară simptomele fizice, printre care se numără stările de oboseală, durerile de cap sau tulburările digestive. Apoi, stresul afectează şi latura psihică sau emoţională, producând anxietate şi stări de nervozitate.

Vom încerca să găsim astăzi cele mai eficiente metode de combatere a stresului, alături de Alina Baciu - psiholog, şi Veronel Guiman - consultant in managementul motivaţiei. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru cele mai importante declaraţii.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite