Șumudică „turbează“, Becali râde de el: Dan Șucu a anunțat oficial numele antrenorului Rapidului

0
Publicat:

Marius Șumudică (53 de ani) mai stă o tură, cu ochii pe banca Rapidului. Anul trecut, Cristiano Bergodi a fost preferat în locul său, acum povestea s-a repetat cu un alt tehnician străin care a ajuns deja la un acord de principiu cu conducerea giuleștenilor.

Marius Șumudică. FOTO: Arhiva Adevărul
Marius Șumudică. FOTO: Arhiva Adevărul

Până să facă Dan Șucu anunțul oficial, confirmând iminenta sosire a nord-irlandezului Neil Lennon (52 de ani), despre care Adevărul a scris aici, Șumudică a făcut tot posibilul să forțeze mâna finanțatorului să-l instaleze pe bancă. Fie cu ajutorul prietenilor săi din presă, fie prin liderii galeriei. Șumudică a mers până acolo încât, acum două săptămâni, a susținut că e pe cale să meargă în Qatar pentru a semna cu o formație din Orientul Mijlociu! Adevărul a scris, încă de atunci, că, de fapt, nu există nicio ofertă pentru Șumudică și că acesta încearcă să-și grăbească numirea la Rapid. Ceea ce s-a și confirmat, între timp. Au trecut două săptămâni, iar tehnicianul de 53 de ani e tot aici, liber de contract.

Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului. FOTO: Arhiva Adevărul
Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului. FOTO: Arhiva Adevărul

Văzând această situație, Gigi Becali l-a tachinat pe Șumudică, duminică, la Fanatik Superliga, emisiune realizată de Horia Ivanovici și difuzată, în weekend, la Prima Sport.

Lui Șumudică îi mai trebuie grade ca să-i dea Șucu bagheta. I-a zis Șucu să mai învețe ca să fie de talia lui Becali. Eu rămăsesem (n.r. – antrenorul din fața televizorului la FCSB) pentru Lucescu (n.r. – Mircea Lucescu), dar văd că nu vine. Am renunțat la 30 de milioane de la Liverpool ca să concurez cu Lucescu. Serios vorbind, mi-ar fi plăcut să fi venit Șumudică la Rapid. Acum glumesc. Am înțeles că a zis Șucu că vă veni și rândul lui Șumudică, că va veni după Lennon“, a spus Becali răzând.

Dan Șucu, finanțator Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul
Dan Șucu, finanțator Rapid. FOTO: Arhiva Adevărul

Ce a anunțat Dan Șucu după meciul Rapid – FCSB 2-0 de duminică?

*Noi ştim că mâine (n.r. - luni) ar trebui să semnăm contractul cu Neil Lennon. Şi sperăm ca marţi să aveţi plăcerea să aveţi conferinţa de presă. Nu pot spune că au fost negocieri dure absolut deloc. Dânsul n-a negociat ceva special pentru dânsul. Tot ce a negociat a fost ajutorul şi investiţia pe care o facem în club, pentru a-l face mai puternic. N-a fost niciodată interesat de suma pe care ar încasa-o dânsul. Mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în club, să-i dăm putere pentru anul următor.

*Bogdan Lobonţ (n.r. – antrenor interimar Rapid) va rămâne, în mod cert, în club, şi-i mulţumim pentru tot ce a făcut.

Play-off, etapa a 10-a (ultima)

Sâmbătă

CFR Cluj – Farul 21.00

Universitatea Craiova – Sepsi 21.00

Duminică

Rapid – FCSB 2-0

Clasament

1. FCSB 49 de puncte

2. CFR Cluj 43p*

3. Universitatea Craiova 41p*

4. Farul Constanța 36p*

5. Sepsi 34p*

6. Rapid 32p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu Universitatea Cluj, miza fiind accederea în preliminariile Conference League.

Meciurile de baraj din fotbalul intern

Play-off-ul de menținere / promovare în Superliga

Vineri

FC Botoșani – CS Mioveni 1-0

Returul se va juca pe 24 mai, de la ora 20.00

Play-off-ul Conference League

Duminică

Oțelul Galați – Universitatea Cluj 0-2

Play-off-ul de menținere / promovare în Superliga

Astăzi, ora 20.00

Dinamo – Csikszereda

Se va juca pe Arena Națională. Returul se va disputa pe 27 mai, de la ora 20.00.

Play-off-ul Conference League

Duminică, ora 20.00

Universitatea Craiova – Universitatea Cluj

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite