Șumudică, „incurabil“: cum încearcă să-și forțeze numirea la Rapid, în stilul său caracteristic

0
Publicat:

Cu înfrângeri pe bandă în play-off, e evident că Lobonț își va încheia mandatul de interimar după ultimul meci din acest sezon, cel cu FCSB (18 mai).

Marius Șumudică, o prezență constantă la televizor. CAPTURA: Digi Sport
Marius Șumudică, o prezență constantă la televizor. CAPTURA: Digi Sport

Marea întrebare e legată de numele succesorului său. Liderii galeriei încearcă din răsputeri să forțeze numirea lui Marius Șumudică (53 de ani). Adică, un tehnician care n-are nimic în comun cu ce vrea patronul Dan Șucu (61 de ani), în căutarea unui antrenor competent și decent din punct de vedere comportamental. Tocmai de aceea, zilele trecute, Șucu a și avut o întâlnire cu Șumudică în care l-ar fi rugat să nu mai facă turul televiziunilor, vorbind despre numirea sa la Rapid.

De remarcat că, după această discuție, Șumudică, în stilul său caracteristic, a schimbat placa: a plasat în mass-media zvonul potrivit căruia are o ofertă din zona Golfului Persic, urmând să plece mâine la Doha (Qatar) pentru ultimele negocieri. Cel mai probabil, Șumudică încearcă să forțeze mâna lui Șucu pentru a fi numit antrenor la Rapid, profitând și de momentul critic prin care trece clubul la ora actuală.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite